15 de gener de 2021
Narcís Pi, cap de projectes de sanejament i abastament d’ABM, presentarà la comunicació “Sistemas de almacenamiento y recuperación de aguas residuales de matadero para garantizar el suministro y la calidad del agua”, dins del marc de la jornada “casos de éxito en la gestión inteligente y sostenible del agua en la industria alimentaria”.
Aquesta conferència, que s’efectuarà en modalitat online i tindrà lloc el 26 de gener del 2021, és una activitat promoguda per les entitats Clúster Català de l’Aigua (CWP), clúster GAIA, NAGRIFOOD i VITARTIS, amb el suport d’ACCIÓ i la Diputació de Girona.
En el marc de la seva intervenció, Narcís Pi exposarà a diverses empreses agroalimentàries solucions i mecanismes per a la gestió de l’aigua que serveixen per minimitzar l’impacte ambiental de les indústries càrniques.
Per a ABM participar en aquesta sessió implica acostar a les empreses alimentàries i a la societat el nostre coneixement i experiència en la gestió i identificació de solucions relacionades amb els recursos hídrics.
Hem participat en la modificació puntual del planejament aportant la nostra expertesa en el vector Aigua i Serveis El passat 11 de novembre, l’arquitecte Estanislau Roca, de RC Arquitectura i Projecte Urbà, va presentar a l’Àgora d’Urbanisme del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya la Modificació Puntual del Planejament d’Ordenació Urbana (MPPOU) a l’àmbit del sector SUPP-6 […]
L’Agustí Pere Figueras Romero, va participar com a ponent principal en la jornada “Gestió hídrica sostenible”, emmarcada dins del Cicle de Xerrades Mil·lenari Sostenible, celebrada recentment a l’Abadia de Montserrat. L’esdeveniment, organitzat per Wattega i l’Abadia, amb el suport de Grundfos, IMI Hydronics i Veolia, va reunir més de cinquanta professionals dels àmbits de l’enginyeria, […]
Estem molt orgullosos d’anunciar que el nostre company Narcís Pi ha estat nominat i seleccionat com a finalista als RSK Innovation Awards 2025, en la categoria de Reconeixement Individual, un guardó que premia les persones que han fet una contribució excepcional a través de la innovació o aportant noves formes de pensar i treballar dins […]