Vine a treballar a ABM

Com treballem a ABM?

  • Treballem amb un model d’organització fonamentat en la responsabilitat, l’autonomia, la llibertat i la capacitat d’autogestió, en base a l’exercici de les funcions assignades, sense jerarquies.
  • Oferim un nivell de flexibilitat i conciliació laboral molt elevat, sens dubte una millora de les condicions laborals que hem aconseguit gràcies a l’avenç fet en els darrers anys en l’especialització, el control i la traçabilitat de tots els processos.
  • Treballem en equips especialitzats i autònoms, en base a objectius, seguiment d’indicadors i retiment de comptes davant del grup.
  • Sempre apostem pel desenvolupament professional del nostre equip, impulsant contínuament programes de desenvolupament i formació entre tots els col·laboradors.

Presenta el teu CV

Si tens interès a formar part de l’equip d’ABM, omple el formulari amb les teves dades i adjunta’ns el teu CV.

  • Tipus d'arxius acceptats: pdf, doc, docx.

Pràctiques curriculars a ABM

Seguint la nostra aposta pel coneixement i la formació especialitzats, des d’ABM acollim estudiants en pràctiques del Màster en Ciència i Tecnologia dels Recursos Hídrics de la UdG.  ABM és empresa col·laboradora del Campus de l’Aigua de la Universitat de Girona i soci fundador del Clúster Català de l’Aigua (CWP).

Des de fa vint anys acollim estudiants en pràctiques procedents de diverses universitats, entre elles la Universitat de Girona, la Universitat Politècnica de Catalunya o l’Engees (École Nationale du génie de l’eau et de l’environnement de Strasbourg).

Si t’interessa realitzar un període de pràctiques a ABM, omple el formulari amb les teves dades i adjunta’ns el teu CV.

    • Tipus d'arxius acceptats: pdf, doc, docx.

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
  • ABM SERVEIS D'ENGINYERIA I CONSULTING, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d’enviar-te la nostra newsletter. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra
    Política de Privacitat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!