ABM CONSULTING

Els nostres serveis

Gràcies als coneixements i experiència adquirits al llarg de la nostra trajectòria, actualment oferim diversos serveis especialitzats en enginyeria de l’aigua, enginyeria civil i enginyeria urbana, així com en construcció industrial mitjançant ABM Industry.

Consultoria i projectes del cicle integral de l’aigua, tractament, potabilització, depuració, reutilització, sanejament i drenatge, abastament d’aigua i infraestructures singulars.
Planificació i prevenció del risc d’inundació i una àmplia gamma de serveis de consultoria i d'enginyeria relacionats amb la hidrologia i la hidràulica.
Digitalització de processos de gestió i control operatiu d’infraestructures hidràuliques i de recursos hídrics, Data Analysis i sistemes d’ajuda a la presa de decisions en temps real.
Planejament, gestió i projectes d’obres d’infraestructures urbanes i d’urbanització.
Projectes d'enginyeria d’infraestructures, amb especialització en el desenvolupament de projectes vinculats al territori.
Mitjançant ABM Industry oferim serveis d’enginyeria aplicada a la construcció industrial.
Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

  • ABM SERVEIS D'ENGINYERIA I CONSULTING, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d’enviar-te la nostra newsletter. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!