Actualitat

ABM participa com a ponent a la 2ª jornada del Campus Aigua: recerca i territori anomenada: “INNOVACIÓ I EFICIÈNCIA EN LA GESTIÓ DE L’AIGUA: SOLUCIONS AVANÇADES PER A UN FUTUR SOSTENIBLE”

ABM-innovacion-eficiencia-getion-agua-soluciones-futuro-sostenible-ingenieria-agua

16 de juny de 2023

El divendres 16 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d‘Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, participa a la Taula Rodona sobre els usos de l’aigua en la indústria

La sessió “Innovació i eficiència en la gestió de l’aigua: solucions avançades per a un futur sostenible, organitzada pel Campus Aigua de la Universitat de Girona se celebra a l’Auditori Manel Xifra Boada, del Parc Científic i Tecnològic, de Girona.

La benvinguda i inauguració de la jornada ha anat a càrrec de  Clàudia Fontàs – Directora del Campus Aigua, Samuel Reyes – Director de l’ACA i el Dr. Josep Calbó – Vicerector de projectes estratègics de la UdG.

Seguidament, el Sr. Samuel Reyes. ha presentat el Dr. Manel Poch, del Grup de recerca LEQUIA de la UdG, que ha impartit la ponència  “Aigua 4.0: un nou paradigma de gestió de l’aigua més sostenible”.   

Posteriorment, ha tingut lloc la Taula sobre els usos de l’aigua en l’agricultura, per Francesc Camps. IRTA – Mas Badia.

La segona part de l’acte ha consistit en la Taula sobre els usos de l’aigua en la indústria, en què hi ha participat el company Agustí Pere Figueras Romero – ABM, el Sr. Joan Solà – GeoServeis, el Sr. Jordi Gabarró – TELWESA i el Sr. Wolfgang Gernjak – ICRA.

En el marc de la seva participació, el company Agustí Pere Figueras Romero, ha explicat diferents experiències per a la reducció d’aigua en diferents activitats industrials mitjançant la gestió de l’aigua i la recuperació/reutilització de l’aigua en diversos sectors.

La següent taula, que ha tractat sobre la xarxa urbana d’aigües, ha estat participada pel Sr.  Josep Mas – Grup de recerca GEOCAMB de la UdG, el Sr. Jordi Couso Tècnic Municipal de Tossa de Mar  i el Sr. Àngel Dutras – PRODAISA.

Finalitzades les taules, l’acte ha continuat amb Propostes de Futur i torn obert de preguntes i amb la cloenda de l’esdeveniment. 

Per a ABM participar en aquesta activitat significa una oportunitat per compartir coneixement i mostrar algunes de les solucions d’enginyeria hidràulica ideades per optimitzar els usos de l’aigua en la indústria. 

Altres notícies

20 de setembre de 2023 El dimecres 20 de setembre el company Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i Abastament d’ABM, participa com a ponent a la 2a Jornada Tècnica d’Edificació i Rehabilitació Sostenibles, organitzada pel Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials […]

18 de juliol de 2023 ABM coopera amb la Universitat de Girona en el marc del projecte Building Reliable Effective and Aware DIsaster emergency and prevention managing skills B-READI. ABM ha col·laborat en la tasca de “Disseny resilient de les xarxes d’aigua”, que té com a objectiu projectar xarxes de distribució d’aigua resilients en front […]

15 de juny de 2023 Els dies 14 i 15 de juny ABM participa com a assistent a les Jornades SIG Lliure, aquest cop amb un enfoc totalment Geotech / Spatial Data Science, amb la finalitat de compartir experiències i coneixements relacionats amb els Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG), àmpliament utilitzats en el desenvolupament de projectes […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
  • ABM SERVEIS D'ENGINYERIA I CONSULTING, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d’enviar-te la nostra newsletter. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra
    Política de Privacitat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!