Actualitat

ABM participa, dins del projecte AquaGIS, conjuntament amb empreses del sector, en les presentacions de projectes relacionats amb l’ús de l’aigua en indústries alimentàries d’àmbit estatal

AQUAGIS-ABM-uso-agua-industrias-alimentarias

22 de juliol de 2022

El dimecres 20 de juliol i el divendres 22 de juliol, en el marc del projecte AquaGIS, ABM assisteix a diverses sessions de presentació de projectes amb empreses del sector alimentari.

Les sessions, organitzades pel CWP conjuntament amb els seus socis de projecte GAIA (País Basc), VITARTIS (Castella i Lleó) i Nagrifood (Navarra), serveixen per identificar els principals reptes i plantejar oportunitats per a les empreses participants, totes del sector alimentari. Les presentacions seran obertes per als socis de GAIA, Vitartis i Nagrifood.

Entre els diversos reptes identificats en matèria de consum d’aigua, en destaquen la sensorització del cicle de l’aigua, la recuperació de concentrats d’osmosis, els processos de neteja, el control i millora d’EDAR, l’optimització del cicle de l’aigua i l’energia i la reutilització.

Concretament, a ABM assessorarem les empreses en matèria de recuperació de concentrats d’osmosis i reutilització d’aigua.

Per a ABM formar part de projectes d’aquesta índole suposa plantejar solucions en matèria de la gestió i reutilització de l’aigua  orientades que permetin millorar el rendiment dels processos productius d’empreses, en aquest cas, dedicades al sector alimentari.

Aquesta és una de les àrees en les que, a través de les solucions d’enginyeria i consultoria, ABM aporta valor al sector industrial i agroalimentari.

Altres notícies

25 de juliol de 2022 El dijous 28 de juliol Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i abastament d’ABM, participarà a la I Jornada de Transferencia de Conocimiento de proyectos AEIs, organitzada en format webinar per la FENAIEC (Federación Nacional de Agrupaciones Empresariales y Clusters). La ponència d’ABM està recolzada […]

08 de juny de 2022 El dimecres 8 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d’Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, ha presentat l’aplicació pilot AIFlood4 desenvolupada conjuntament amb Amphos 21 per a l’aplicació de mètodes d’Intel·ligència Artificial per a la predicció de zones inundables en temps […]

03 de juny de 2022 En el marc del 3 de juny, Dia Mundial de la Bicicleta 2022 (World Bike Day 2022), posem en valor les solucionsdesenvolupades per ABM en matèria de mobilitatsostenible pensades principalment per la bicicleta, un dels mitjans de transport més net, accessible i sostenible que existeix. Quina relació existeix entre ABM […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!