Actualitat

ABM participa, dins del projecte AquaGIS, conjuntament amb empreses del sector, en les presentacions de projectes relacionats amb l’ús de l’aigua en indústries alimentàries d’àmbit estatal

AQUAGIS-ABM-uso-agua-industrias-alimentarias

22 de juliol de 2022

El dimecres 20 de juliol i el divendres 22 de juliol, en el marc del projecte AquaGIS, ABM assisteix a diverses sessions de presentació de projectes amb empreses del sector alimentari.

Les sessions, organitzades pel CWP conjuntament amb els seus socis de projecte GAIA (País Basc), VITARTIS (Castella i Lleó) i Nagrifood (Navarra), serveixen per identificar els principals reptes i plantejar oportunitats per a les empreses participants, totes del sector alimentari. Les presentacions seran obertes per als socis de GAIA, Vitartis i Nagrifood.

Entre els diversos reptes identificats en matèria de consum d’aigua, en destaquen la sensorització del cicle de l’aigua, la recuperació de concentrats d’osmosis, els processos de neteja, el control i millora d’EDAR, l’optimització del cicle de l’aigua i l’energia i la reutilització.

Concretament, a ABM assessorarem les empreses en matèria de recuperació de concentrats d’osmosis i reutilització d’aigua.

Per a ABM formar part de projectes d’aquesta índole suposa plantejar solucions en matèria de la gestió i reutilització de l’aigua  orientades que permetin millorar el rendiment dels processos productius d’empreses, en aquest cas, dedicades al sector alimentari.

Aquesta és una de les àrees en les que, a través de les solucions d’enginyeria i consultoria, ABM aporta valor al sector industrial i agroalimentari.

Altres notícies

22 de novembre de 2022 Els nostres especialistes Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i abastament, i Saulo Della Giustina, Doctorat expert en recursos hídrics i sanejament ambiental i consultor especialista en sanejament i abastament, han presentat diferents models tridimensionals de solucions per a la mitigació d’abocaments de sòlids al […]

26 d’octubre de 2022 ABM i PRODAISA han col·laborat en la definició i implantació d’un Sistema d’Alerta Primerenca d’Inundació (SAPI), implantat des de finals de 2021 i actualment en funcionament i operatiu per la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Vic.  L’àmbit d’interès correspon als trams urbans dels principals cursos fluvials que discorren per l’interior del […]

13 de setembre de 2022 El divendres 9 de setembre a les 15 h Gina Conesa, Enginyera de projectes de l’àrea d’hidràulica, sanejament i abastament d’ABM, ha defensat el seu Treball de Final de Màster titulat “ESTUDI DE LA RECUPERACIÓ D’AIGÜES RESIDUALS EN UNA INDUSTRIA DEL SECTOR QUÍMIC UBICADA A LA COMARCA DE LA SELVA”. […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!