Actualitat

ABM participa, dins del projecte AquaGIS, conjuntament amb empreses del sector, en les presentacions de projectes relacionats amb l’ús de l’aigua en indústries alimentàries d’àmbit estatal

AQUAGIS-ABM-uso-agua-industrias-alimentarias

22 de juliol de 2022

El dimecres 20 de juliol i el divendres 22 de juliol, en el marc del projecte AquaGIS, ABM assisteix a diverses sessions de presentació de projectes amb empreses del sector alimentari.

Les sessions, organitzades pel CWP conjuntament amb els seus socis de projecte GAIA (País Basc), VITARTIS (Castella i Lleó) i Nagrifood (Navarra), serveixen per identificar els principals reptes i plantejar oportunitats per a les empreses participants, totes del sector alimentari. Les presentacions seran obertes per als socis de GAIA, Vitartis i Nagrifood.

Entre els diversos reptes identificats en matèria de consum d’aigua, en destaquen la sensorització del cicle de l’aigua, la recuperació de concentrats d’osmosis, els processos de neteja, el control i millora d’EDAR, l’optimització del cicle de l’aigua i l’energia i la reutilització.

Concretament, a ABM assessorarem les empreses en matèria de recuperació de concentrats d’osmosis i reutilització d’aigua.

Per a ABM formar part de projectes d’aquesta índole suposa plantejar solucions en matèria de la gestió i reutilització de l’aigua  orientades que permetin millorar el rendiment dels processos productius d’empreses, en aquest cas, dedicades al sector alimentari.

Aquesta és una de les àrees en les que, a través de les solucions d’enginyeria i consultoria, ABM aporta valor al sector industrial i agroalimentari.

Altres notícies

22 de març de 2023 En el marc de la celebració del dia Mundial de l’Aigua volem explicar quina relació hi ha entre ABM i la gestió dels recursos hídrics. Tal com assenyalen les Nacions Unides “L’aigua és un factor decisiu per als Objectius de Desenvolupament Sostenible i per a la salut i prosperitat de […]

20 de març de 2023 El proper dissabte 25 de març el company Pau Revert, enginyer de camins i coordinador de projectes d’enginyeria civil, urbana i municipal d’ABM presentarà el projecte de Via Verda entre Campdevànol i Ribes de Freser, promogut per l’Ajuntament de Ribes de Freser. L’acte de presentació del projecte tindrà lloc el […]

4 de març de 2023 Cada 4 de març, des del 2019,se celebra el Dia Mundial de l’Enginyeria per al Desenvolupament Sostenible. Es tracta d’una data assenyalada mitjançant la qual pretenem retre homenatge a l’enginyeria i el seu potencial per assolir els objectius de desenvolupament sostenible. Concretament, com a organització especialitzada en el disseny de […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!