Actualitat

ABM celebra el Dia dels Treballadors

1 de maig de 2023

En el dia dels treballadors, ABM vol celebrar el seu èxit gràcies al treball en equip al llarg dels 23 anys d’història.

ABM ha passat per molts canvis des de la seva creació, ja fa més de 20 anys. Molts empleats han estat a l’empresa des del principi i han vist com ha evolucionat i crescut. Altres companys s’han unit a l’empresa més recentment, per a seguir aportant valor i noves visions a l’empresa i a la resta de l’equip.  

Cada persona és un element clau en l’evolució d’ABM, però el treball en equip, recolzant-se mútuament i aprenent conjuntament, és el que realment ens porta a donar un servei de màxima qualitat.

ABM ha vist molts dels seus empleats créixer i evolucionar al llarg dels anys. Alguns treballadors van començar durant el final dels seus estudis o en els primers anys en el món laboral i ara ocupen llocs de lideratge dins d’ABM. Altres han adquirit noves habilitats i han pogut aportar valor en diferents àrees de l’empresa.

Altrament, també hem arribat a un punt de maduresa de l’empresa en què alguns dels nostres companys ja es jubilen, sent un reflex clar de que ABM està compromesa a recolzar els empleats en totes les etapes del seu desenvolupament professional.

ABM ha aconseguit un gran èxit gràcies al seu enfocament en el treball en equip, la col·laboració i el desenvolupament de les persones. La suma d’aquests factors ens permet seguir continuar creixent i evolucionant junts.

Altres notícies

3 de juny de 2023 Aquest any 2023, ABM ha ajudat a 6 ajuntaments de Catalunya a preparar la documentació per optar a la subvenció del MITMA d’inversió en infraestructura ciclista. Aquesta línia de subvencions, destinada a les entitats locals del territori de menys de 50.000 habitants i que no siguin capitals de província, pretén […]

24 de maig de 2023 El dimecres 24 de maig ABM participa a la “Jornada Aigua i celler. Com actuar davant l’emergència climàtica en l’aigua en els cellers” organitzada per l’Ajuntament de Sant Sadurní, INNOVI i el Catalan Water Partnership. Davant el context de sequera i de les restriccions que comporta a nivell industrial, s’han […]

18 de maig de 2023 La jornada, impulsada per la Conselleria d’Acció Climàtica i la Conselleria d’Empresa i Treball, s’ha celebrat dijous 17 de maig de 9:30 a 11:30 h a les oficines d’ACCIÓ de Barcelona, ubicades a l’Avinguda Passeig de Gràcia, 129. L’acte ha consistit en una trobada informativa creada amb el propòsit d’explicar […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!