Actualitat

ABM ha participat com a docent en matèria de gestió de l’aigua i del risc d’inundabilitat en el marc del Planejament Urbanístic del curs per a Arquitectes Municipals de petits municipis 2022-23

ABM-docencia-gestion-agua-riesgo-inundabilidad-curso-arquitectos-municipales-2022

02 de juny de 2022

El dimecres 1 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d’Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, ha impartit una sessió en el CURS PER A ARQUITECTES MUNICIPALS DE PETITS MUNICIPIS, organitzat per l’Escola Sert de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Agrupació d’Arquitectes al servei de l’administració pública.

La seva sessió ha tractat sobre “La gestió de l’aigua i el risc d’inundabilitat en la planificació urbanística. Reptes per fer front a l’emergència climàtica”

La sessió, corresponent a la Jornada 7, ha servit per explicar quins són els principals condicionants i aspectes a tenir en compte del vector aigua i la inundabilitat en el planejament urbanístic.

El curs, creat amb la voluntat d’aprofundir en les matèries pròpies de l’Administració local relacionades amb el desenvolupament de la funció de l’Arquitecte municipal, és d’especial interès per a arquitectes municipals que presten els seus serveis en municipis mitjans i petits.  

Aquesta formació, impartida de forma presencial i via streaming, amb gairebé 80 participants, engloba sessions centrades en l’Administració municipal, Serveis públics locals, Gestió del pressupost i contractació i Planificació urbanística.  

La participació en aquesta activitat ens permet transmetre el coneixement i expertesa amb agents i professionals que gestionen la planificació, el desenvolupament i la gestió del territori.

Altres notícies

22 de novembre de 2022 Els nostres especialistes Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i abastament, i Saulo Della Giustina, Doctorat expert en recursos hídrics i sanejament ambiental i consultor especialista en sanejament i abastament, han presentat diferents models tridimensionals de solucions per a la mitigació d’abocaments de sòlids al […]

26 d’octubre de 2022 ABM i PRODAISA han col·laborat en la definició i implantació d’un Sistema d’Alerta Primerenca d’Inundació (SAPI), implantat des de finals de 2021 i actualment en funcionament i operatiu per la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Vic.  L’àmbit d’interès correspon als trams urbans dels principals cursos fluvials que discorren per l’interior del […]

13 de setembre de 2022 El divendres 9 de setembre a les 15 h Gina Conesa, Enginyera de projectes de l’àrea d’hidràulica, sanejament i abastament d’ABM, ha defensat el seu Treball de Final de Màster titulat “ESTUDI DE LA RECUPERACIÓ D’AIGÜES RESIDUALS EN UNA INDUSTRIA DEL SECTOR QUÍMIC UBICADA A LA COMARCA DE LA SELVA”. […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!