Actualitat

ABM ha participat com a docent en matèria de gestió de l’aigua i del risc d’inundabilitat en el marc del Planejament Urbanístic del curs per a Arquitectes Municipals de petits municipis 2022-23

ABM-docencia-gestion-agua-riesgo-inundabilidad-curso-arquitectos-municipales-2022

02 de juny de 2022

El dimecres 1 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d’Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, ha impartit una sessió en el CURS PER A ARQUITECTES MUNICIPALS DE PETITS MUNICIPIS, organitzat per l’Escola Sert de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Agrupació d’Arquitectes al servei de l’administració pública.

La seva sessió ha tractat sobre “La gestió de l’aigua i el risc d’inundabilitat en la planificació urbanística. Reptes per fer front a l’emergència climàtica”

La sessió, corresponent a la Jornada 7, ha servit per explicar quins són els principals condicionants i aspectes a tenir en compte del vector aigua i la inundabilitat en el planejament urbanístic.

El curs, creat amb la voluntat d’aprofundir en les matèries pròpies de l’Administració local relacionades amb el desenvolupament de la funció de l’Arquitecte municipal, és d’especial interès per a arquitectes municipals que presten els seus serveis en municipis mitjans i petits.  

Aquesta formació, impartida de forma presencial i via streaming, amb gairebé 80 participants, engloba sessions centrades en l’Administració municipal, Serveis públics locals, Gestió del pressupost i contractació i Planificació urbanística.  

La participació en aquesta activitat ens permet transmetre el coneixement i expertesa amb agents i professionals que gestionen la planificació, el desenvolupament i la gestió del territori.

Altres notícies

08 de juny de 2022 El dimecres 8 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d’Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, ha presentat l’aplicació pilot AIFlood4 desenvolupada conjuntament amb Amphos 21 per a l’aplicació de mètodes d’Intel·ligència Artificial per a la predicció de zones inundables en temps […]

03 de juny de 2022 En el marc del 3 de juny, Dia Mundial de la Bicicleta 2022 (World Bike Day 2022), posem en valor les solucionsdesenvolupades per ABM en matèria de mobilitatsostenible pensades principalment per la bicicleta, un dels mitjans de transport més net, accessible i sostenible que existeix. Quina relació existeix entre ABM […]

24 de maig de 2022 El dia 24 de maig, cada dos anys, se celebra el Dia Internacional del Peix Viatger, (WFMD, en les seves sigles en anglès) amb la finalitat de conscienciar a la població de la necessitat de preservar les espècies de peixos migratoris. Aquesta data és d’especial importància atès que moltes de […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!