Actualitat

ABM ha participat com a docent en matèria de gestió de l’aigua i del risc d’inundabilitat en el marc del Planejament Urbanístic del curs per a Arquitectes Municipals de petits municipis 2022-23

ABM-docencia-gestion-agua-riesgo-inundabilidad-curso-arquitectos-municipales-2022

02 de juny de 2022

El dimecres 1 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d’Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, ha impartit una sessió en el CURS PER A ARQUITECTES MUNICIPALS DE PETITS MUNICIPIS, organitzat per l’Escola Sert de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Agrupació d’Arquitectes al servei de l’administració pública.

La seva sessió ha tractat sobre “La gestió de l’aigua i el risc d’inundabilitat en la planificació urbanística. Reptes per fer front a l’emergència climàtica”

La sessió, corresponent a la Jornada 7, ha servit per explicar quins són els principals condicionants i aspectes a tenir en compte del vector aigua i la inundabilitat en el planejament urbanístic.

El curs, creat amb la voluntat d’aprofundir en les matèries pròpies de l’Administració local relacionades amb el desenvolupament de la funció de l’Arquitecte municipal, és d’especial interès per a arquitectes municipals que presten els seus serveis en municipis mitjans i petits.  

Aquesta formació, impartida de forma presencial i via streaming, amb gairebé 80 participants, engloba sessions centrades en l’Administració municipal, Serveis públics locals, Gestió del pressupost i contractació i Planificació urbanística.  

La participació en aquesta activitat ens permet transmetre el coneixement i expertesa amb agents i professionals que gestionen la planificació, el desenvolupament i la gestió del territori.

Altres notícies

22 de març de 2023 En el marc de la celebració del dia Mundial de l’Aigua volem explicar quina relació hi ha entre ABM i la gestió dels recursos hídrics. Tal com assenyalen les Nacions Unides “L’aigua és un factor decisiu per als Objectius de Desenvolupament Sostenible i per a la salut i prosperitat de […]

20 de març de 2023 El proper dissabte 25 de març el company Pau Revert, enginyer de camins i coordinador de projectes d’enginyeria civil, urbana i municipal d’ABM presentarà el projecte de Via Verda entre Campdevànol i Ribes de Freser, promogut per l’Ajuntament de Ribes de Freser. L’acte de presentació del projecte tindrà lloc el […]

4 de març de 2023 Cada 4 de març, des del 2019,se celebra el Dia Mundial de l’Enginyeria per al Desenvolupament Sostenible. Es tracta d’una data assenyalada mitjançant la qual pretenem retre homenatge a l’enginyeria i el seu potencial per assolir els objectius de desenvolupament sostenible. Concretament, com a organització especialitzada en el disseny de […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!