Actualitat

ABM: Jornades de Treball Estratègic 2023

23 de març de 2023

Els dies 15 i 16 de març, ABM va organitzar les Jornades de Treball Estratègic 2023 amb la finalitat de cohesionar  totes les persones que treballen a ABM, analitzar l’any 2022 i desenvolupar noves idees de funcionament i negoci per al futur. 

La primera jornada la vam dedicar a fer una valoració general de l’any 2022 i una visió de l’empresa a futur. 

Seguidament, es van desenvolupar les reunions per cada línia de negoci que conforma ABM, és a dir, Sanejament i Abastament, Hidràulica, Industry, Enginyeria civil i Enginyeria urbana.

La tarda de la primera jornada la vam dedicar a una activitat de scape room amb la finalitat de generar noves dinàmiques d’interacció entre les companyes i companys de l’empresa.

El següent dia es van celebrar taules de debat sobre temes estratègics per al futur de l’organització. Seguidament es van plantejar noves taules de debat per tal de tractar sobre objectius de futur en diversos àmbits de l’empresa.

A continuació, es van plantejar dinàmiques de grup i de treball amb la finalitat d’afavorir la reflexió i el coneixement entre les diverses persones que integren l’organització.

Com a cloenda de l’acte, es van presentar les principals conclusions i es van definir els nous objectius per seguir evolucionant a nivell corporatiu.

A ABM treballem per oferir solucions de qualitat als clients, col·laboradors i, al mateix temps, vetllar per la satisfacció i realització de les persones que treballen en l’organització.

Altres notícies

3 de juny de 2023 Aquest any 2023, ABM ha ajudat a 6 ajuntaments de Catalunya a preparar la documentació per optar a la subvenció del MITMA d’inversió en infraestructura ciclista. Aquesta línia de subvencions, destinada a les entitats locals del territori de menys de 50.000 habitants i que no siguin capitals de província, pretén […]

24 de maig de 2023 El dimecres 24 de maig ABM participa a la “Jornada Aigua i celler. Com actuar davant l’emergència climàtica en l’aigua en els cellers” organitzada per l’Ajuntament de Sant Sadurní, INNOVI i el Catalan Water Partnership. Davant el context de sequera i de les restriccions que comporta a nivell industrial, s’han […]

18 de maig de 2023 La jornada, impulsada per la Conselleria d’Acció Climàtica i la Conselleria d’Empresa i Treball, s’ha celebrat dijous 17 de maig de 9:30 a 11:30 h a les oficines d’ACCIÓ de Barcelona, ubicades a l’Avinguda Passeig de Gràcia, 129. L’acte ha consistit en una trobada informativa creada amb el propòsit d’explicar […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!