Actualitat

ABM: Jornades de Treball Estratègic 2023

23 de març de 2023

Els dies 15 i 16 de març, ABM va organitzar les Jornades de Treball Estratègic 2023 amb la finalitat de cohesionar  totes les persones que treballen a ABM, analitzar l’any 2022 i desenvolupar noves idees de funcionament i negoci per al futur. 

La primera jornada la vam dedicar a fer una valoració general de l’any 2022 i una visió de l’empresa a futur. 

Seguidament, es van desenvolupar les reunions per cada línia de negoci que conforma ABM, és a dir, Sanejament i Abastament, Hidràulica, Industry, Enginyeria civil i Enginyeria urbana.

La tarda de la primera jornada la vam dedicar a una activitat de scape room amb la finalitat de generar noves dinàmiques d’interacció entre les companyes i companys de l’empresa.

El següent dia es van celebrar taules de debat sobre temes estratègics per al futur de l’organització. Seguidament es van plantejar noves taules de debat per tal de tractar sobre objectius de futur en diversos àmbits de l’empresa.

A continuació, es van plantejar dinàmiques de grup i de treball amb la finalitat d’afavorir la reflexió i el coneixement entre les diverses persones que integren l’organització.

Com a cloenda de l’acte, es van presentar les principals conclusions i es van definir els nous objectius per seguir evolucionant a nivell corporatiu.

A ABM treballem per oferir solucions de qualitat als clients, col·laboradors i, al mateix temps, vetllar per la satisfacció i realització de les persones que treballen en l’organització.

Altres notícies

29 de novembre de 2023 El dimecres 15 de novembre el company Agustí Pere Figueras Romero, Responsable de l’Àrea d‘Enginyeria Hidràulica i Fluvial d’ABM, participa com a docent en el segon curs d’Arquitectes municipals, organitzat per l’Escola Sert de la Demarcació de Girona i l’Agrupació d’Arquitectes al servei de l’administració pública del Col·legi d’Arquitectes de […]

20 d’octubre de 2023 Ens complau anunciar-vos que ABM ha esdevingut part del grup britànic RSK Group Ltd des del 2 d’octubre de 2023. ABM som una empresa de consultoria de serveis d’enginyeria especialista en l’enginyeria de l’aigua i el territori. Aquesta operació farà que els nostres empleats i serveis segueixin desenvolupant-se amb els nivells […]

20 de setembre de 2023 El dimecres 20 de setembre el company Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i Abastament d’ABM, participa com a ponent a la 2a Jornada Tècnica d’Edificació i Rehabilitació Sostenibles, organitzada pel Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

  • ABM SERVEIS D'ENGINYERIA I CONSULTING, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d’enviar-te la nostra newsletter. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!