Actualitat

ABM participa en la 2a Jornada Tècnica d’Edificació i Rehabilitació Sostenibles, organitzada pel Node Garraf a Cubelles

Narcis-Pi-ABM-ingenieria-abastament-sanejament

20 de setembre de 2023

El dimecres 20 de setembre el company Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i Abastament d’ABM, participa com a ponent a la 2a Jornada Tècnica d’Edificació i Rehabilitació Sostenibles, organitzada pel Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials del Garraf i l’Alt Penedès, l’entitat Node Garraf, el Gremi Garraf | Instal·ladors del Garraf i el Gremi de constructors de obres del Garraf.

La jornada ha tingut lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal de Cubelles.

La ponència tècnica a càrrec del company Narcís Pi tracta sobre l’ús sostenible de l’aigua en l’edificació i rehabilitació. Aquesta activitat, dirigida a professionals dels sectors públics i privats, i també, en particular, als enginyers, arquitectes, promotors, constructors i gestors de comunitats de veïns, pretén mostrar els avenços i les noves tendències en l’edificació i la rehabilitació. 

Al mateix temps que permet compartir models i metodologies de treball centrades en potenciar la sostenibilitat del sector constructiu i motivar l’ús eficient de l’aigua i els recursos energètics en aquest sector.

Per a ABM és rellevant poder compartir l’experiència acumulada amb els diversos agents del territori en matèria d’enginyeria d’àmbit civil com en l’enginyeria d’àmbit industrial.

Des del 2000, any de la fundació d’ABM, hem participat en el disseny de solucions de construcció i rehabilitació per a més 100 construccions d’àmbit català, espanyol i internacional. 

Més informació de l’activitat
https://www.nodegarraf.cat/jornada_edificacio/index.html

Reportatge relacionat amb la ponència del company Narcís Pi: “Reutilitzar les aigües grises per reduir el 50% del consum d’una llar”

Imatge del jardí modular de betevé. Disseny d’un sistema d’aprofitament d’aigua de pluja com a font alternativa pel reg. 

Altres notícies

18 de juliol de 2023 ABM coopera amb la Universitat de Girona en el marc del projecte Building Reliable Effective and Aware DIsaster emergency and prevention managing skills B-READI. ABM ha col·laborat en la tasca de “Disseny resilient de les xarxes d’aigua”, que té com a objectiu projectar xarxes de distribució d’aigua resilients en front […]

16 de juny de 2023 El divendres 16 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d‘Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, participa a la Taula Rodona sobre els usos de l’aigua en la indústria.  La sessió “Innovació i eficiència en la gestió de l’aigua: solucions avançades per a […]

15 de juny de 2023 Els dies 14 i 15 de juny ABM participa com a assistent a les Jornades SIG Lliure, aquest cop amb un enfoc totalment Geotech / Spatial Data Science, amb la finalitat de compartir experiències i coneixements relacionats amb els Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG), àmpliament utilitzats en el desenvolupament de projectes […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
  • ABM SERVEIS D'ENGINYERIA I CONSULTING, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d’enviar-te la nostra newsletter. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra
    Política de Privacitat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!