Actualitat

ABM assisteix a la sessió sobre el retorn del procés de participació del 3r cicle de la planificació hidrològica (2022-2027) a Girona, organitzat per l’ACA

ABM-retorno-proceso-participacion-3r-cicle-planificacion-hidrologica-Girona-ACA

20 de maig de 2022

El dijous 19 de maig, en Joan Macarro, Director executiu i cap de projectes d’ABM, ha assistit, en representació d’ABM, a la sessió organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua sobre el retorn del procés de participació del 3r cicle de la planificació hidrològica (2022-2027) a Girona.

L’activitat, celebrada a la Seu de la Generalitat de Catalunya de Girona, s’ha centrat en l’exposició de les propostes plantejades en el procés de participació del tercer cicle de planificació hidrològica a les Conques del rec Madral, rec Sirvent, el Daró, la Muga, el Fluvià, el Ter, rieres del Cap de Creus, rieres del Montgrí-Empúries i les rieres del Cap de Begur-Lloret de Mar.

La presentació i benvinguda a l’acte ha estat a càrrec del Sr. Alex Rocas, responsable de la Demarcació Territorial de Girona de l’ACA.

Seguidament, la Sra. Begoña Oltra (INDIC) ha presentat la sessió i ha exposat el procés per a l’elaboració i consulta pública del Tercer Cicle de la planificació hidrològica i resultats d’assistència de participació durant el procés.

La part final de l’esdeveniment ha consistit en un torn obert de preguntes i aclariments sobre les respostes a les aportacions.

ABM, com a empresa experta en l’enginyeria de l’Aigua, ha assistit en aquest acte amb la finalitat de poder conèixer de primera mà les propostes estudiades a partir de les diferents taules del procés de participació en l’àmbit territorial de les conques gironines.

Ser partícips d’aquesta sessió demostra el compromís de la nostra entitat per conèixer l’estat del territori, dels seus recursos naturals i les futures propostes de millora.

Més informació sobre l’activitat

Altres notícies

22 de març de 2023 En el marc de la celebració del dia Mundial de l’Aigua volem explicar quina relació hi ha entre ABM i la gestió dels recursos hídrics. Tal com assenyalen les Nacions Unides “L’aigua és un factor decisiu per als Objectius de Desenvolupament Sostenible i per a la salut i prosperitat de […]

20 de març de 2023 El proper dissabte 25 de març el company Pau Revert, enginyer de camins i coordinador de projectes d’enginyeria civil, urbana i municipal d’ABM presentarà el projecte de Via Verda entre Campdevànol i Ribes de Freser, promogut per l’Ajuntament de Ribes de Freser. L’acte de presentació del projecte tindrà lloc el […]

4 de març de 2023 Cada 4 de març, des del 2019,se celebra el Dia Mundial de l’Enginyeria per al Desenvolupament Sostenible. Es tracta d’una data assenyalada mitjançant la qual pretenem retre homenatge a l’enginyeria i el seu potencial per assolir els objectius de desenvolupament sostenible. Concretament, com a organització especialitzada en el disseny de […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!