Actualitat

ABM assisteix a la sessió sobre el retorn del procés de participació del 3r cicle de la planificació hidrològica (2022-2027) a Girona, organitzat per l’ACA

ABM-retorno-proceso-participacion-3r-cicle-planificacion-hidrologica-Girona-ACA

20 de maig de 2022

El dijous 19 de maig, en Joan Macarro, Director executiu i cap de projectes d’ABM, ha assistit, en representació d’ABM, a la sessió organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua sobre el retorn del procés de participació del 3r cicle de la planificació hidrològica (2022-2027) a Girona.

L’activitat, celebrada a la Seu de la Generalitat de Catalunya de Girona, s’ha centrat en l’exposició de les propostes plantejades en el procés de participació del tercer cicle de planificació hidrològica a les Conques del rec Madral, rec Sirvent, el Daró, la Muga, el Fluvià, el Ter, rieres del Cap de Creus, rieres del Montgrí-Empúries i les rieres del Cap de Begur-Lloret de Mar.

La presentació i benvinguda a l’acte ha estat a càrrec del Sr. Alex Rocas, responsable de la Demarcació Territorial de Girona de l’ACA.

Seguidament, la Sra. Begoña Oltra (INDIC) ha presentat la sessió i ha exposat el procés per a l’elaboració i consulta pública del Tercer Cicle de la planificació hidrològica i resultats d’assistència de participació durant el procés.

La part final de l’esdeveniment ha consistit en un torn obert de preguntes i aclariments sobre les respostes a les aportacions.

ABM, com a empresa experta en l’enginyeria de l’Aigua, ha assistit en aquest acte amb la finalitat de poder conèixer de primera mà les propostes estudiades a partir de les diferents taules del procés de participació en l’àmbit territorial de les conques gironines.

Ser partícips d’aquesta sessió demostra el compromís de la nostra entitat per conèixer l’estat del territori, dels seus recursos naturals i les futures propostes de millora.

Més informació sobre l’activitat

Altres notícies

22 de novembre de 2022 Els nostres especialistes Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i abastament, i Saulo Della Giustina, Doctorat expert en recursos hídrics i sanejament ambiental i consultor especialista en sanejament i abastament, han presentat diferents models tridimensionals de solucions per a la mitigació d’abocaments de sòlids al […]

26 d’octubre de 2022 ABM i PRODAISA han col·laborat en la definició i implantació d’un Sistema d’Alerta Primerenca d’Inundació (SAPI), implantat des de finals de 2021 i actualment en funcionament i operatiu per la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Vic.  L’àmbit d’interès correspon als trams urbans dels principals cursos fluvials que discorren per l’interior del […]

13 de setembre de 2022 El divendres 9 de setembre a les 15 h Gina Conesa, Enginyera de projectes de l’àrea d’hidràulica, sanejament i abastament d’ABM, ha defensat el seu Treball de Final de Màster titulat “ESTUDI DE LA RECUPERACIÓ D’AIGÜES RESIDUALS EN UNA INDUSTRIA DEL SECTOR QUÍMIC UBICADA A LA COMARCA DE LA SELVA”. […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!