Actualitat

ABM assisteix a la sessió sobre el retorn del procés de participació del 3r cicle de la planificació hidrològica (2022-2027) a Girona, organitzat per l’ACA

ABM-retorno-proceso-participacion-3r-cicle-planificacion-hidrologica-Girona-ACA

20 de maig de 2022

El dijous 19 de maig, en Joan Macarro, Director executiu i cap de projectes d’ABM, ha assistit, en representació d’ABM, a la sessió organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua sobre el retorn del procés de participació del 3r cicle de la planificació hidrològica (2022-2027) a Girona.

L’activitat, celebrada a la Seu de la Generalitat de Catalunya de Girona, s’ha centrat en l’exposició de les propostes plantejades en el procés de participació del tercer cicle de planificació hidrològica a les Conques del rec Madral, rec Sirvent, el Daró, la Muga, el Fluvià, el Ter, rieres del Cap de Creus, rieres del Montgrí-Empúries i les rieres del Cap de Begur-Lloret de Mar.

La presentació i benvinguda a l’acte ha estat a càrrec del Sr. Alex Rocas, responsable de la Demarcació Territorial de Girona de l’ACA.

Seguidament, la Sra. Begoña Oltra (INDIC) ha presentat la sessió i ha exposat el procés per a l’elaboració i consulta pública del Tercer Cicle de la planificació hidrològica i resultats d’assistència de participació durant el procés.

La part final de l’esdeveniment ha consistit en un torn obert de preguntes i aclariments sobre les respostes a les aportacions.

ABM, com a empresa experta en l’enginyeria de l’Aigua, ha assistit en aquest acte amb la finalitat de poder conèixer de primera mà les propostes estudiades a partir de les diferents taules del procés de participació en l’àmbit territorial de les conques gironines.

Ser partícips d’aquesta sessió demostra el compromís de la nostra entitat per conèixer l’estat del territori, dels seus recursos naturals i les futures propostes de millora.

Més informació sobre l’activitat

Altres notícies

08 de juny de 2022 El dimecres 8 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d’Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, ha presentat l’aplicació pilot AIFlood4 desenvolupada conjuntament amb Amphos 21 per a l’aplicació de mètodes d’Intel·ligència Artificial per a la predicció de zones inundables en temps […]

03 de juny de 2022 En el marc del 3 de juny, Dia Mundial de la Bicicleta 2022 (World Bike Day 2022), posem en valor les solucionsdesenvolupades per ABM en matèria de mobilitatsostenible pensades principalment per la bicicleta, un dels mitjans de transport més net, accessible i sostenible que existeix. Quina relació existeix entre ABM […]

02 de juny de 2022 El dimecres 1 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d’Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, ha impartit una sessió en el CURS PER A ARQUITECTES MUNICIPALS DE PETITS MUNICIPIS, organitzat per l’Escola Sert de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!