Actualitat

ABM patrocina l’equip ValldeLego a la First Lego League Girona

7 de febrer de 2022

El dissabte 5 de febrer va celebrar-se la #FirstLegoLeagueGirona amb diversos equips d’estudiants de la província de Girona. Aquest any la temàtica de la competició se centrava en el transport i distribució de mercaderies (Cargo Connect).

Entre els equips participants, els estudiants de l’Institut Vall de Llémena (Sant Gregori, Girona) van formar part de l’equip “ValldeLego” obtenint el premi a l’excel·lència en Enginyeria. El treball presentat es basa en el projecte d’innovació  TranspoAPP (una aplicació de mòbil que permet geolocalitzar l’usuari del servei per facilitar l’entrega dels paquets als repartidors).

ABM Consulting col·labora com a patrocinador de l’equip “ValldeLego”, conjuntament amb l’Ajuntament del municipi.

La celebració d’aquesta activitat pretén despertar vocacions entre les futures generacions per l’enginyeria i les seves possibles aplicacions, al mateix temps que és una bona oportunitat per potenciar les habilitats #STEM dels joves, relacionades amb la ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

Aquesta col·laboració ens permet apropar l’àrea de coneixement de la enginyeria als més joves d’una manera lúdica i dinàmica.

La #FirstLegoLeague és un exemple del nostre compromís amb el desenvolupament del territori i la capacitació prematura dels nostres joves.

Des d’ABM Consulting volem felicitar a “ValldeLego” i els altres equips participants per la seva dedicació i resultats obtinguts. Esperem que seguiu així en les futures etapes de la competició.

Més informació:

Fotografia de grup:

Fotografia de la presentació:

Fotografia dels diplomes:

Notícia del conveni entre ABM i l’Institut Vall de Llémena

Altres notícies

24 de maig de 2022 El dia 24 de maig, cada dos anys, se celebra el Dia Internacional del Peix Viatger, (WFMD, en les seves sigles en anglès) amb la finalitat de conscienciar a la població de la necessitat de preservar les espècies de peixos migratoris. Aquesta data és d’especial importància atès que moltes de […]

20 de maig de 2022 El dijous 19 de maig, en Joan Macarro, Director executiu i cap de projectes d’ABM, ha assistit, en representació d’ABM, a la sessió organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua sobre el retorn del procés de participació del […]

8 de maig de 2022 Els estudiants en pràctiques, persones recent graduades o a punt de graduar-se de cicles formatius, graus universitaris o màsters, representen un col·lectiu que entra en contacte amb una empresa amb l’objectiu d’ampliar els coneixements adquirits durant l’etapa acadèmica amb la seva aplicació a l’etapa laboral, podent aprendre en un ambient […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!