Actualitat

ABM patrocina l’equip ValldeLego a la First Lego League Girona

7 de febrer de 2022

El dissabte 5 de febrer va celebrar-se la #FirstLegoLeagueGirona amb diversos equips d’estudiants de la província de Girona. Aquest any la temàtica de la competició se centrava en el transport i distribució de mercaderies (Cargo Connect).

Entre els equips participants, els estudiants de l’Institut Vall de Llémena (Sant Gregori, Girona) van formar part de l’equip “ValldeLego” obtenint el premi a l’excel·lència en Enginyeria. El treball presentat es basa en el projecte d’innovació  TranspoAPP (una aplicació de mòbil que permet geolocalitzar l’usuari del servei per facilitar l’entrega dels paquets als repartidors).

ABM Consulting col·labora com a patrocinador de l’equip “ValldeLego”, conjuntament amb l’Ajuntament del municipi.

La celebració d’aquesta activitat pretén despertar vocacions entre les futures generacions per l’enginyeria i les seves possibles aplicacions, al mateix temps que és una bona oportunitat per potenciar les habilitats #STEM dels joves, relacionades amb la ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

Aquesta col·laboració ens permet apropar l’àrea de coneixement de la enginyeria als més joves d’una manera lúdica i dinàmica.

La #FirstLegoLeague és un exemple del nostre compromís amb el desenvolupament del territori i la capacitació prematura dels nostres joves.

Des d’ABM Consulting volem felicitar a “ValldeLego” i els altres equips participants per la seva dedicació i resultats obtinguts. Esperem que seguiu així en les futures etapes de la competició.

Més informació:

Fotografia de grup:

Fotografia de la presentació:

Fotografia dels diplomes:

Notícia del conveni entre ABM i l’Institut Vall de Llémena

Altres notícies

2 de febrer de 2023 El dia Mundial dels Aiguamolls, celebrat cada 2 de febrer des de l’any 1997, pretén posar en valor i evidenciar la importància d’aquests ecosistemes, que cobreixen el 4% de la superfície de la terra i que tenen un impacte estratègic per a l’ésser humà i la biodiversitat, ja que ofereixen […]

26 de gener de 2023 El dimarts 24 de gener Laura Casas, William Morales i Carles Cortijo, tècnics especialistes en enginyeria hidràulica d’ABM, assisteixen a un curs de formació sobre modelització en 2D del model IBER a les instal·lacions del FLUMEN al Campus Nord de la UPC, en el marc del projecte d’integració dels models IBER-SWMM. […]

2 de desembre de 2022 El dijous 1 de desembre de 2022 els companys Narcís Pi, Projecte Manager de sanejament i abastament, i Joan Macarro, Director d’ABM, assisteixen a la VII Immersió Estratègica del CWP, celebrada a l’Hotel Gallery de Barcelona. Ha estat una sessió de caire divulgatiu en què més de 130 representants del […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!