Actualitat

ABM patrocina l’equip ValldeLego a la First Lego League Girona

7 de febrer de 2022

El dissabte 5 de febrer va celebrar-se la #FirstLegoLeagueGirona amb diversos equips d’estudiants de la província de Girona. Aquest any la temàtica de la competició se centrava en el transport i distribució de mercaderies (Cargo Connect).

Entre els equips participants, els estudiants de l’Institut Vall de Llémena (Sant Gregori, Girona) van formar part de l’equip “ValldeLego” obtenint el premi a l’excel·lència en Enginyeria. El treball presentat es basa en el projecte d’innovació  TranspoAPP (una aplicació de mòbil que permet geolocalitzar l’usuari del servei per facilitar l’entrega dels paquets als repartidors).

ABM Consulting col·labora com a patrocinador de l’equip “ValldeLego”, conjuntament amb l’Ajuntament del municipi.

La celebració d’aquesta activitat pretén despertar vocacions entre les futures generacions per l’enginyeria i les seves possibles aplicacions, al mateix temps que és una bona oportunitat per potenciar les habilitats #STEM dels joves, relacionades amb la ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

Aquesta col·laboració ens permet apropar l’àrea de coneixement de la enginyeria als més joves d’una manera lúdica i dinàmica.

La #FirstLegoLeague és un exemple del nostre compromís amb el desenvolupament del territori i la capacitació prematura dels nostres joves.

Des d’ABM Consulting volem felicitar a “ValldeLego” i els altres equips participants per la seva dedicació i resultats obtinguts. Esperem que seguiu així en les futures etapes de la competició.

Més informació:

Fotografia de grup:

Fotografia de la presentació:

Fotografia dels diplomes:

Notícia del conveni entre ABM i l’Institut Vall de Llémena

Altres notícies

29 de novembre de 2023 El dimecres 15 de novembre el company Agustí Pere Figueras Romero, Responsable de l’Àrea d‘Enginyeria Hidràulica i Fluvial d’ABM, participa com a docent en el segon curs d’Arquitectes municipals, organitzat per l’Escola Sert de la Demarcació de Girona i l’Agrupació d’Arquitectes al servei de l’administració pública del Col·legi d’Arquitectes de […]

20 d’octubre de 2023 Ens complau anunciar-vos que ABM ha esdevingut part del grup britànic RSK Group Ltd des del 2 d’octubre de 2023. ABM som una empresa de consultoria de serveis d’enginyeria especialista en l’enginyeria de l’aigua i el territori. Aquesta operació farà que els nostres empleats i serveis segueixin desenvolupant-se amb els nivells […]

20 de setembre de 2023 El dimecres 20 de setembre el company Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i Abastament d’ABM, participa com a ponent a la 2a Jornada Tècnica d’Edificació i Rehabilitació Sostenibles, organitzada pel Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

  • ABM SERVEIS D'ENGINYERIA I CONSULTING, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d’enviar-te la nostra newsletter. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!