Actualitat

ABM patrocina l’equip ValldeLego a la First Lego League Girona

7 de febrer de 2022

El dissabte 5 de febrer va celebrar-se la #FirstLegoLeagueGirona amb diversos equips d’estudiants de la província de Girona. Aquest any la temàtica de la competició se centrava en el transport i distribució de mercaderies (Cargo Connect).

Entre els equips participants, els estudiants de l’Institut Vall de Llémena (Sant Gregori, Girona) van formar part de l’equip “ValldeLego” obtenint el premi a l’excel·lència en Enginyeria. El treball presentat es basa en el projecte d’innovació  TranspoAPP (una aplicació de mòbil que permet geolocalitzar l’usuari del servei per facilitar l’entrega dels paquets als repartidors).

ABM Consulting col·labora com a patrocinador de l’equip “ValldeLego”, conjuntament amb l’Ajuntament del municipi.

La celebració d’aquesta activitat pretén despertar vocacions entre les futures generacions per l’enginyeria i les seves possibles aplicacions, al mateix temps que és una bona oportunitat per potenciar les habilitats #STEM dels joves, relacionades amb la ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

Aquesta col·laboració ens permet apropar l’àrea de coneixement de la enginyeria als més joves d’una manera lúdica i dinàmica.

La #FirstLegoLeague és un exemple del nostre compromís amb el desenvolupament del territori i la capacitació prematura dels nostres joves.

Des d’ABM Consulting volem felicitar a “ValldeLego” i els altres equips participants per la seva dedicació i resultats obtinguts. Esperem que seguiu així en les futures etapes de la competició.

Més informació:

Fotografia de grup:

Fotografia de la presentació:

Fotografia dels diplomes:

Notícia del conveni entre ABM i l’Institut Vall de Llémena

Altres notícies

24 de maig de 2023 El dimecres 24 de maig ABM participa a la “Jornada Aigua i celler. Com actuar davant l’emergència climàtica en l’aigua en els cellers” organitzada per l’Ajuntament de Sant Sadurní, INNOVI i el Catalan Water Partnership. Davant el context de sequera i de les restriccions que comporta a nivell industrial, s’han […]

18 de maig de 2023 La jornada, impulsada per la Conselleria d’Acció Climàtica i la Conselleria d’Empresa i Treball, s’ha celebrat dijous 17 de maig de 9:30 a 11:30 h a les oficines d’ACCIÓ de Barcelona, ubicades a l’Avinguda Passeig de Gràcia, 129. L’acte ha consistit en una trobada informativa creada amb el propòsit d’explicar […]

8 de maig de 2023 ABM participa en el projecte Digital RAIN. Un model Integrat de Drenatge Urbà [DRAIN], que ha resultat concessionari d’ajuda pel programa de Col·laboració Público-Privada 2021 del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, finançat per la Unió Europea Next GenerationEU. El projecte, participat per la Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTECH, la […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!