Actualitat

ABM patrocina l’equip ValldeLego a la First Lego League Girona

7 de febrer de 2022

El dissabte 5 de febrer va celebrar-se la #FirstLegoLeagueGirona amb diversos equips d’estudiants de la província de Girona. Aquest any la temàtica de la competició se centrava en el transport i distribució de mercaderies (Cargo Connect).

Entre els equips participants, els estudiants de l’Institut Vall de Llémena (Sant Gregori, Girona) van formar part de l’equip “ValldeLego” obtenint el premi a l’excel·lència en Enginyeria. El treball presentat es basa en el projecte d’innovació  TranspoAPP (una aplicació de mòbil que permet geolocalitzar l’usuari del servei per facilitar l’entrega dels paquets als repartidors).

ABM Consulting col·labora com a patrocinador de l’equip “ValldeLego”, conjuntament amb l’Ajuntament del municipi.

La celebració d’aquesta activitat pretén despertar vocacions entre les futures generacions per l’enginyeria i les seves possibles aplicacions, al mateix temps que és una bona oportunitat per potenciar les habilitats #STEM dels joves, relacionades amb la ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

Aquesta col·laboració ens permet apropar l’àrea de coneixement de la enginyeria als més joves d’una manera lúdica i dinàmica.

La #FirstLegoLeague és un exemple del nostre compromís amb el desenvolupament del territori i la capacitació prematura dels nostres joves.

Des d’ABM Consulting volem felicitar a “ValldeLego” i els altres equips participants per la seva dedicació i resultats obtinguts. Esperem que seguiu així en les futures etapes de la competició.

Més informació:

Fotografia de grup:

Fotografia de la presentació:

Fotografia dels diplomes:

Notícia del conveni entre ABM i l’Institut Vall de Llémena

Altres notícies

13 de setembre de 2022 El divendres 9 de setembre a les 15 h Gina Conesa, Enginyera de projectes de l’àrea d’hidràulica, sanejament i abastament d’ABM, ha defensat el seu Treball de Final de Màster titulat “ESTUDI DE LA RECUPERACIÓ D’AIGÜES RESIDUALS EN UNA INDUSTRIA DEL SECTOR QUÍMIC UBICADA A LA COMARCA DE LA SELVA”. […]

25 de juliol de 2022 El dijous 28 de juliol Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i abastament d’ABM, participarà a la I Jornada de Transferencia de Conocimiento de proyectos AEIs, organitzada en format webinar per la FENAIEC (Federación Nacional de Agrupaciones Empresariales y Clusters). La ponència d’ABM està recolzada […]

22 de juliol de 2022 El dimecres 20 de juliol i el divendres 22 de juliol, en el marc del projecte AquaGIS, ABM assisteix a diverses sessions de presentació de projectes amb empreses del sector alimentari. Les sessions, organitzades pel CWP conjuntament amb els seus socis de projecte GAIA (País Basc), VITARTIS (Castella i Lleó) […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!