Actualitat

ABM assisteix a la VII IMMERSIÓ ESTRATÈGICA, organitzada pel CWP

CWP-ABM-Consulting-immersio-estrategica

2 de desembre de 2022

El dijous 1 de desembre de 2022 els companys Narcís Pi, Projecte Manager de sanejament i abastament, i Joan Macarro, Director d’ABM, assisteixen a la VII Immersió Estratègica del CWP, celebrada a l’Hotel Gallery de Barcelona.

Ha estat una sessió de caire divulgatiu en què més de 130 representants del sector de l’aigua s’han plantejat els principals reptes relacionats amb la gestió de l’aigua i el paradigma derivat del canvi climàtic.  

La Immersió Estratègica ha inclòs la ponència “Una nueva era: aproximación a la gobernanza de la regulación económica en un escenario de incertidumbre radical” a càrrec d’Anton Costas, President del Consejo Económico y Social de España, seguida d’una taula rodona, participada per Montserrat Termes (UB), Jordi Bruno (Amphos21), Carles Ibañez (Eurecat) Marta Lacruz (Anthesis Lavola) i Xavier Bernat (Aigües de Barcelona) i moderada per Sònia Guri (Carburos Metálicos).

L’activitat ha finalitzat amb la ponència “Les aigües subterrànies i el seu paper en la seguretat hídrica” a càrrec de Jaime Gómez Hernández, Catedràtic de la UPV.

Participar en jornades estratègiques d’aquest tipus ens permet generar sinergies amb agents del sector relacionats amb l’enginyeria i la gestió de l’aigua.

Altres notícies

2 de febrer de 2023 El dia Mundial dels Aiguamolls, celebrat cada 2 de febrer des de l’any 1997, pretén posar en valor i evidenciar la importància d’aquests ecosistemes, que cobreixen el 4% de la superfície de la terra i que tenen un impacte estratègic per a l’ésser humà i la biodiversitat, ja que ofereixen […]

26 de gener de 2023 El dimarts 24 de gener Laura Casas, William Morales i Carles Cortijo, tècnics especialistes en enginyeria hidràulica d’ABM, assisteixen a un curs de formació sobre modelització en 2D del model IBER a les instal·lacions del FLUMEN al Campus Nord de la UPC, en el marc del projecte d’integració dels models IBER-SWMM. […]

22 de novembre de 2022 Els nostres especialistes Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i abastament, i Saulo Della Giustina, Doctorat expert en recursos hídrics i sanejament ambiental i consultor especialista en sanejament i abastament, han presentat diferents models tridimensionals de solucions per a la mitigació d’abocaments de sòlids al […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!