Actualitat

ABM assisteix a la VII IMMERSIÓ ESTRATÈGICA, organitzada pel CWP

CWP-ABM-Consulting-immersio-estrategica

2 de desembre de 2022

El dijous 1 de desembre de 2022 els companys Narcís Pi, Projecte Manager de sanejament i abastament, i Joan Macarro, Director d’ABM, assisteixen a la VII Immersió Estratègica del CWP, celebrada a l’Hotel Gallery de Barcelona.

Ha estat una sessió de caire divulgatiu en què més de 130 representants del sector de l’aigua s’han plantejat els principals reptes relacionats amb la gestió de l’aigua i el paradigma derivat del canvi climàtic.  

La Immersió Estratègica ha inclòs la ponència “Una nueva era: aproximación a la gobernanza de la regulación económica en un escenario de incertidumbre radical” a càrrec d’Anton Costas, President del Consejo Económico y Social de España, seguida d’una taula rodona, participada per Montserrat Termes (UB), Jordi Bruno (Amphos21), Carles Ibañez (Eurecat) Marta Lacruz (Anthesis Lavola) i Xavier Bernat (Aigües de Barcelona) i moderada per Sònia Guri (Carburos Metálicos).

L’activitat ha finalitzat amb la ponència “Les aigües subterrànies i el seu paper en la seguretat hídrica” a càrrec de Jaime Gómez Hernández, Catedràtic de la UPV.

Participar en jornades estratègiques d’aquest tipus ens permet generar sinergies amb agents del sector relacionats amb l’enginyeria i la gestió de l’aigua.

Altres notícies

3 de juny de 2023 Aquest any 2023, ABM ha ajudat a 6 ajuntaments de Catalunya a preparar la documentació per optar a la subvenció del MITMA d’inversió en infraestructura ciclista. Aquesta línia de subvencions, destinada a les entitats locals del territori de menys de 50.000 habitants i que no siguin capitals de província, pretén […]

24 de maig de 2023 El dimecres 24 de maig ABM participa a la “Jornada Aigua i celler. Com actuar davant l’emergència climàtica en l’aigua en els cellers” organitzada per l’Ajuntament de Sant Sadurní, INNOVI i el Catalan Water Partnership. Davant el context de sequera i de les restriccions que comporta a nivell industrial, s’han […]

18 de maig de 2023 La jornada, impulsada per la Conselleria d’Acció Climàtica i la Conselleria d’Empresa i Treball, s’ha celebrat dijous 17 de maig de 9:30 a 11:30 h a les oficines d’ACCIÓ de Barcelona, ubicades a l’Avinguda Passeig de Gràcia, 129. L’acte ha consistit en una trobada informativa creada amb el propòsit d’explicar […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!