Actualitat

Defensa del TFM “ESTUDI DE LA RECUPERACIÓ D’AIGÜES RESIDUALS EN UNA INDÚSTRIA DEL SECTOR QUÍMIC UBICADA A LA COMARCA DE LA SELVA”, a càrrec de la companya Gina Conesa

TFM-Gina-Conesa-ABM-estudio-recuperacion-aguas-residuales-industra-sector-quimico

13 de setembre de 2022

El divendres 9 de setembre a les 15 h Gina Conesa, Enginyera de projectes de l’àrea d’hidràulica, sanejament i abastament d’ABM, ha defensat el seu Treball de Final de Màster titulat “ESTUDI DE LA RECUPERACIÓ D’AIGÜES RESIDUALS EN UNA INDUSTRIA DEL SECTOR QUÍMIC UBICADA A LA COMARCA DE LA SELVA”.

La defensa del treball final de màster té lloc a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona. Un cop superada la defensa la companya obtindrà el Màster en Ciència i Tecnologia dels Recursos Hídrics.

Concretament, en el seu projecte de final de màster ha estudiat la implantació d’un sistema de regeneració d’aigües per a una indústria del sector químic, en què s’utilitzarien les aigües depurades de la pròpia planta per a satisfer la demanda de les torres de refrigeració. 

Tenint en compte la qualitat i quantitat de les aigües depurades a la indústria, l’ús per al qual l’aigua serà reutilitzada, la qualitat que es requereix i la demanda necessària, s’identifica un cabal de disseny i un tractament terciari amb osmosi inversa per a cobrir tota la demanda anual d’aigua per a les torres de refrigeració i, reduir d’aquesta manera, el consum d’aigua potable de la indústria i augmentar-ne la capacitat de resiliència. 

Al seu torn, el company Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i abastament d’ABM, ha assumit el rol de tutor de l’estada en pràctiques i del treball.

Paral·lelament, el company Saulo Della Giustina, com a Doctorat expert en recursos hídrics i sanejament ambiental i consultor especialista en sanejament i abastament que treballa en una empresa privada, és un dels membres del tribunal avaluador.

A grans trets, acompanyar estudiants de diverses etapes en el seu procés de formació i aprenentatge ens permet aportar valor a la societat i demostrar el compromís d’ABM amb les futures generacions de professionals de l’enginyeria. 

Altres notícies

25 de juliol de 2022 El dijous 28 de juliol Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i abastament d’ABM, participarà a la I Jornada de Transferencia de Conocimiento de proyectos AEIs, organitzada en format webinar per la FENAIEC (Federación Nacional de Agrupaciones Empresariales y Clusters). La ponència d’ABM està recolzada […]

22 de juliol de 2022 El dimecres 20 de juliol i el divendres 22 de juliol, en el marc del projecte AquaGIS, ABM assisteix a diverses sessions de presentació de projectes amb empreses del sector alimentari. Les sessions, organitzades pel CWP conjuntament amb els seus socis de projecte GAIA (País Basc), VITARTIS (Castella i Lleó) […]

08 de juny de 2022 El dimecres 8 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d’Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, ha presentat l’aplicació pilot AIFlood4 desenvolupada conjuntament amb Amphos 21 per a l’aplicació de mètodes d’Intel·ligència Artificial per a la predicció de zones inundables en temps […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!