Actualitat

ABM presenta el projecte de Via Verda entre Campdevànol i Ribes de Freser

Via-Verda-Campdevanol-Ribes-de-Freser-Enginyeria-Territori-Aigua

20 de març de 2023

El proper dissabte 25 de març el company Pau Revert, enginyer de camins i coordinador de projectes d’enginyeria civil, urbana i municipal d’ABM presentarà el projecte de Via Verda entre Campdevànol i Ribes de Freser, promogut per l’Ajuntament de Ribes de Freser.

L’acte de presentació del projecte tindrà lloc el dissabte dia 25 de març a les 11:30 h al Teatre Municipal de Ribes de Freser.

En l’acte també hi participarà el Sr. Àngel Palas, gerent del Consorci Vies Verdes i la Sra. Mònica Sanjaume, alcaldessa de Ribes de Freser.

En el marc d’aquesta activitat s’exposarà l’objectiu principal de l’actuació, que consisteix en el disseny, definició i valoració de les obres per la construcció d’una via verda que uneixi els dos municipis.

Concretament, el projecte de Via Verda engloba un recorregut de 11,10 km comunicarà el municipi de Ribes de Freser amb el nucli urbà de Campdevànol a través del municipi de Campelles.

Mitjançant aquesta solució es pretén desenvolupar i millorar la mobilitat interurbana, fomentar la mobilitat sostenible a la comarca del Ripollès i incentivar un model de mobilitat baixa en carboni, al mateix temps que s’aprofiten les infraestructures de les vies verdes. Paral·lelament, aquesta actuació facilitarà l’accés de la població a una experiència esportiva, cultural, educativa i de contacte amb la natura.

A ABM treballem per desenvolupar solucions relacionades amb l’enginyeria del territori i de l’aigua i que repercuteixin positivament en el territori, el desenvolupament local i el benestar de les persones que l’habiten.

Altres notícies

3 de juny de 2023 Aquest any 2023, ABM ha ajudat a 6 ajuntaments de Catalunya a preparar la documentació per optar a la subvenció del MITMA d’inversió en infraestructura ciclista. Aquesta línia de subvencions, destinada a les entitats locals del territori de menys de 50.000 habitants i que no siguin capitals de província, pretén […]

24 de maig de 2023 El dimecres 24 de maig ABM participa a la “Jornada Aigua i celler. Com actuar davant l’emergència climàtica en l’aigua en els cellers” organitzada per l’Ajuntament de Sant Sadurní, INNOVI i el Catalan Water Partnership. Davant el context de sequera i de les restriccions que comporta a nivell industrial, s’han […]

18 de maig de 2023 La jornada, impulsada per la Conselleria d’Acció Climàtica i la Conselleria d’Empresa i Treball, s’ha celebrat dijous 17 de maig de 9:30 a 11:30 h a les oficines d’ACCIÓ de Barcelona, ubicades a l’Avinguda Passeig de Gràcia, 129. L’acte ha consistit en una trobada informativa creada amb el propòsit d’explicar […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!