Actualitat

ABM presenta el projecte de Via Verda entre Campdevànol i Ribes de Freser

Via-Verda-Campdevanol-Ribes-de-Freser-Enginyeria-Territori-Aigua

20 de març de 2023

El proper dissabte 25 de març el company Pau Revert, enginyer de camins i coordinador de projectes d’enginyeria civil, urbana i municipal d’ABM presentarà el projecte de Via Verda entre Campdevànol i Ribes de Freser, promogut per l’Ajuntament de Ribes de Freser.

L’acte de presentació del projecte tindrà lloc el dissabte dia 25 de març a les 11:30 h al Teatre Municipal de Ribes de Freser.

En l’acte també hi participarà el Sr. Àngel Palas, gerent del Consorci Vies Verdes i la Sra. Mònica Sanjaume, alcaldessa de Ribes de Freser.

En el marc d’aquesta activitat s’exposarà l’objectiu principal de l’actuació, que consisteix en el disseny, definició i valoració de les obres per la construcció d’una via verda que uneixi els dos municipis.

Concretament, el projecte de Via Verda engloba un recorregut de 11,10 km comunicarà el municipi de Ribes de Freser amb el nucli urbà de Campdevànol a través del municipi de Campelles.

Mitjançant aquesta solució es pretén desenvolupar i millorar la mobilitat interurbana, fomentar la mobilitat sostenible a la comarca del Ripollès i incentivar un model de mobilitat baixa en carboni, al mateix temps que s’aprofiten les infraestructures de les vies verdes. Paral·lelament, aquesta actuació facilitarà l’accés de la població a una experiència esportiva, cultural, educativa i de contacte amb la natura.

A ABM treballem per desenvolupar solucions relacionades amb l’enginyeria del territori i de l’aigua i que repercuteixin positivament en el territori, el desenvolupament local i el benestar de les persones que l’habiten.

Altres notícies

20 de setembre de 2023 El dimecres 20 de setembre el company Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i Abastament d’ABM, participa com a ponent a la 2a Jornada Tècnica d’Edificació i Rehabilitació Sostenibles, organitzada pel Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials […]

18 de juliol de 2023 ABM coopera amb la Universitat de Girona en el marc del projecte Building Reliable Effective and Aware DIsaster emergency and prevention managing skills B-READI. ABM ha col·laborat en la tasca de “Disseny resilient de les xarxes d’aigua”, que té com a objectiu projectar xarxes de distribució d’aigua resilients en front […]

16 de juny de 2023 El divendres 16 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d‘Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, participa a la Taula Rodona sobre els usos de l’aigua en la indústria.  La sessió “Innovació i eficiència en la gestió de l’aigua: solucions avançades per a […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!