Actualitat

Rendim homenatge als professionals que treballen a ABM en el marc del Dia dels Treballadors

abm-dia-treballadors-2022

1 de maig de 2022

Un any més celebrem el Dia dels Treballadors per retre un homenatge a totes les persones que conformem ABM.

La suma de les nostres competències i habilitats ens permet continuar desenvolupant projectes que aportin valor a la societat i al medi ambient.

Després d’un període de dos anys convulsos a causa del COVID-19, mica en mica retornem a una nova normalitat, incorporant algunes de les lliçons apreses durant la pandèmia.

Un dels fets més destacables és la incorporació del teletreball com a una part del desenvolupament de la jornada laboral, permetent així un major grau de flexibilitat i conciliació de les companyes i companys.

Tot i que es va començar a experimentar amb aquesta opció a partir del 2019, el 2020 va demostrar que aquesta és una manera de treballar vàlida en el marc de la nostra organització i així permetre una millor conciliació de la vida familiar i professional.

Aquesta mesura, completament necessària en els mesos més crítics de la pandèmia, ha comportat el desenvolupament d’una major autonomia dels tècnics que formen part de l’empresa i que ha repercutit en un millor servei per als nostres clients.

Així doncs, en el marc d’aquesta data tan assenyalada, volem agrair el compromís de totes les persones que formen part d’ABM i que s’esforcen dia rere dia per assegurar que l’empresa manté la seva trajectòria i prestigi en el seu camp.

Gràcies a totes les persones que treballen a ABM per fer possible el projecte d’empresa!

Altres notícies

24 de maig de 2022 El dia 24 de maig, cada dos anys, se celebra el Dia Internacional del Peix Viatger, (WFMD, en les seves sigles en anglès) amb la finalitat de conscienciar a la població de la necessitat de preservar les espècies de peixos migratoris. Aquesta data és d’especial importància atès que moltes de […]

20 de maig de 2022 El dijous 19 de maig, en Joan Macarro, Director executiu i cap de projectes d’ABM, ha assistit, en representació d’ABM, a la sessió organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua sobre el retorn del procés de participació del […]

8 de maig de 2022 Els estudiants en pràctiques, persones recent graduades o a punt de graduar-se de cicles formatius, graus universitaris o màsters, representen un col·lectiu que entra en contacte amb una empresa amb l’objectiu d’ampliar els coneixements adquirits durant l’etapa acadèmica amb la seva aplicació a l’etapa laboral, podent aprendre en un ambient […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!