Actualitat

Rendim homenatge als professionals que treballen a ABM en el marc del Dia dels Treballadors

abm-dia-treballadors-2022

1 de maig de 2022

Un any més celebrem el Dia dels Treballadors per retre un homenatge a totes les persones que conformem ABM.

La suma de les nostres competències i habilitats ens permet continuar desenvolupant projectes que aportin valor a la societat i al medi ambient.

Després d’un període de dos anys convulsos a causa del COVID-19, mica en mica retornem a una nova normalitat, incorporant algunes de les lliçons apreses durant la pandèmia.

Un dels fets més destacables és la incorporació del teletreball com a una part del desenvolupament de la jornada laboral, permetent així un major grau de flexibilitat i conciliació de les companyes i companys.

Tot i que es va començar a experimentar amb aquesta opció a partir del 2019, el 2020 va demostrar que aquesta és una manera de treballar vàlida en el marc de la nostra organització i així permetre una millor conciliació de la vida familiar i professional.

Aquesta mesura, completament necessària en els mesos més crítics de la pandèmia, ha comportat el desenvolupament d’una major autonomia dels tècnics que formen part de l’empresa i que ha repercutit en un millor servei per als nostres clients.

Així doncs, en el marc d’aquesta data tan assenyalada, volem agrair el compromís de totes les persones que formen part d’ABM i que s’esforcen dia rere dia per assegurar que l’empresa manté la seva trajectòria i prestigi en el seu camp.

Gràcies a totes les persones que treballen a ABM per fer possible el projecte d’empresa!

Altres notícies

24 de maig de 2023 El dimecres 24 de maig ABM participa a la “Jornada Aigua i celler. Com actuar davant l’emergència climàtica en l’aigua en els cellers” organitzada per l’Ajuntament de Sant Sadurní, INNOVI i el Catalan Water Partnership. Davant el context de sequera i de les restriccions que comporta a nivell industrial, s’han […]

18 de maig de 2023 La jornada, impulsada per la Conselleria d’Acció Climàtica i la Conselleria d’Empresa i Treball, s’ha celebrat dijous 17 de maig de 9:30 a 11:30 h a les oficines d’ACCIÓ de Barcelona, ubicades a l’Avinguda Passeig de Gràcia, 129. L’acte ha consistit en una trobada informativa creada amb el propòsit d’explicar […]

8 de maig de 2023 ABM participa en el projecte Digital RAIN. Un model Integrat de Drenatge Urbà [DRAIN], que ha resultat concessionari d’ajuda pel programa de Col·laboració Público-Privada 2021 del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, finançat per la Unió Europea Next GenerationEU. El projecte, participat per la Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTECH, la […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!