Actualitat

Rendim homenatge als professionals que treballen a ABM en el marc del Dia dels Treballadors

abm-dia-treballadors-2022

1 de maig de 2022

Un any més celebrem el Dia dels Treballadors per retre un homenatge a totes les persones que conformem ABM.

La suma de les nostres competències i habilitats ens permet continuar desenvolupant projectes que aportin valor a la societat i al medi ambient.

Després d’un període de dos anys convulsos a causa del COVID-19, mica en mica retornem a una nova normalitat, incorporant algunes de les lliçons apreses durant la pandèmia.

Un dels fets més destacables és la incorporació del teletreball com a una part del desenvolupament de la jornada laboral, permetent així un major grau de flexibilitat i conciliació de les companyes i companys.

Tot i que es va començar a experimentar amb aquesta opció a partir del 2019, el 2020 va demostrar que aquesta és una manera de treballar vàlida en el marc de la nostra organització i així permetre una millor conciliació de la vida familiar i professional.

Aquesta mesura, completament necessària en els mesos més crítics de la pandèmia, ha comportat el desenvolupament d’una major autonomia dels tècnics que formen part de l’empresa i que ha repercutit en un millor servei per als nostres clients.

Així doncs, en el marc d’aquesta data tan assenyalada, volem agrair el compromís de totes les persones que formen part d’ABM i que s’esforcen dia rere dia per assegurar que l’empresa manté la seva trajectòria i prestigi en el seu camp.

Gràcies a totes les persones que treballen a ABM per fer possible el projecte d’empresa!

Altres notícies

2 de febrer de 2023 El dia Mundial dels Aiguamolls, celebrat cada 2 de febrer des de l’any 1997, pretén posar en valor i evidenciar la importància d’aquests ecosistemes, que cobreixen el 4% de la superfície de la terra i que tenen un impacte estratègic per a l’ésser humà i la biodiversitat, ja que ofereixen […]

26 de gener de 2023 El dimarts 24 de gener Laura Casas, William Morales i Carles Cortijo, tècnics especialistes en enginyeria hidràulica d’ABM, assisteixen a un curs de formació sobre modelització en 2D del model IBER a les instal·lacions del FLUMEN al Campus Nord de la UPC, en el marc del projecte d’integració dels models IBER-SWMM. […]

2 de desembre de 2022 El dijous 1 de desembre de 2022 els companys Narcís Pi, Projecte Manager de sanejament i abastament, i Joan Macarro, Director d’ABM, assisteixen a la VII Immersió Estratègica del CWP, celebrada a l’Hotel Gallery de Barcelona. Ha estat una sessió de caire divulgatiu en què més de 130 representants del […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!