Actualitat

Rendim homenatge als professionals que treballen a ABM en el marc del Dia dels Treballadors

abm-dia-treballadors-2022

1 de maig de 2022

Un any més celebrem el Dia dels Treballadors per retre un homenatge a totes les persones que conformem ABM.

La suma de les nostres competències i habilitats ens permet continuar desenvolupant projectes que aportin valor a la societat i al medi ambient.

Després d’un període de dos anys convulsos a causa del COVID-19, mica en mica retornem a una nova normalitat, incorporant algunes de les lliçons apreses durant la pandèmia.

Un dels fets més destacables és la incorporació del teletreball com a una part del desenvolupament de la jornada laboral, permetent així un major grau de flexibilitat i conciliació de les companyes i companys.

Tot i que es va començar a experimentar amb aquesta opció a partir del 2019, el 2020 va demostrar que aquesta és una manera de treballar vàlida en el marc de la nostra organització i així permetre una millor conciliació de la vida familiar i professional.

Aquesta mesura, completament necessària en els mesos més crítics de la pandèmia, ha comportat el desenvolupament d’una major autonomia dels tècnics que formen part de l’empresa i que ha repercutit en un millor servei per als nostres clients.

Així doncs, en el marc d’aquesta data tan assenyalada, volem agrair el compromís de totes les persones que formen part d’ABM i que s’esforcen dia rere dia per assegurar que l’empresa manté la seva trajectòria i prestigi en el seu camp.

Gràcies a totes les persones que treballen a ABM per fer possible el projecte d’empresa!

Altres notícies

13 de setembre de 2022 El divendres 9 de setembre a les 15 h Gina Conesa, Enginyera de projectes de l’àrea d’hidràulica, sanejament i abastament d’ABM, ha defensat el seu Treball de Final de Màster titulat “ESTUDI DE LA RECUPERACIÓ D’AIGÜES RESIDUALS EN UNA INDUSTRIA DEL SECTOR QUÍMIC UBICADA A LA COMARCA DE LA SELVA”. […]

25 de juliol de 2022 El dijous 28 de juliol Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i abastament d’ABM, participarà a la I Jornada de Transferencia de Conocimiento de proyectos AEIs, organitzada en format webinar per la FENAIEC (Federación Nacional de Agrupaciones Empresariales y Clusters). La ponència d’ABM està recolzada […]

22 de juliol de 2022 El dimecres 20 de juliol i el divendres 22 de juliol, en el marc del projecte AquaGIS, ABM assisteix a diverses sessions de presentació de projectes amb empreses del sector alimentari. Les sessions, organitzades pel CWP conjuntament amb els seus socis de projecte GAIA (País Basc), VITARTIS (Castella i Lleó) […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!