Actualitat

ABM participa com a ponent en matèria de digitalització en el sector de l’aigua en el marc del webinar de Agrupaciones Empresariales Innovadoras, organitzat pel CWP.

webinar-ABM-digitalizacion-agua-AEI-CWP-ok

27 d’abril de 2022

El 27 d’abril el company Narcís Pi Dalfó, cap de projectes especialista en enginyeria de l’aigua d’ABM, participa com a ponent en el marc del webinarConvocatòria AEI Cluster: digitalització en el sector de l’aigua”.

Durant la sessió Narcís Pi Dalfó ha exposat el projecte DIGICAL, una iniciativa desenvolupada conjuntament per el CWP, Aigües de Vic SA (AVSA), PRODAISA, HYDS, Depuradores d’Osona SL i ABM que consisteix en el disseny i desenvolupament d’un Sistema d’Alerta Primerenca (SAPI) per inundacions i alteracions de la qualitat de l’aigua en un medi fluvial mitjançant tecnologies digitals i tractament massiu de dades, interconnectata temps real, combinat amb intel·ligència artificial, capaç de millorar i agilitzar els processos de gestió de riscos i la presa de decisions.

En aquest esdeveniment digital hi han assistit empreses, professionals i organismes públics i privats relacionats amb el sector de l’aigua.

Els ponents que també han presentat altres projectes han estat Xavier Torret, de BGEO, que presenta el HYDROLEAKS 2.0; Jordi Cros, d’ADASA Sistemas, que presenta PORTS4ALL i Albert Navarro, de GPASeabots, que ha mostrat el projecte AICHARGE.

Aquesta sessió ens permet transmetre el nostre coneixement i expertesa en l’àmbit de l’enginyeria de l’Aigua i compartir un dels casos d’èxit relacionats amb la innovació i sostenibilitat aplicades a l’enginyeria.

Des dels seus orígens ABM ha vingut desenvolupant projectes d’innovació similars com per exemple el GESTOR: eina avançada per la gestió preventiva i eficient d’infraestructures de sanejament urbà; l’URBANAGUA 4.0: gestió de l’abastament d’aigua urbana utilitzant eines TIC a temps real, entre d’altres.

Altres notícies

2 de febrer de 2023 El dia Mundial dels Aiguamolls, celebrat cada 2 de febrer des de l’any 1997, pretén posar en valor i evidenciar la importància d’aquests ecosistemes, que cobreixen el 4% de la superfície de la terra i que tenen un impacte estratègic per a l’ésser humà i la biodiversitat, ja que ofereixen […]

26 de gener de 2023 El dimarts 24 de gener Laura Casas, William Morales i Carles Cortijo, tècnics especialistes en enginyeria hidràulica d’ABM, assisteixen a un curs de formació sobre modelització en 2D del model IBER a les instal·lacions del FLUMEN al Campus Nord de la UPC, en el marc del projecte d’integració dels models IBER-SWMM. […]

2 de desembre de 2022 El dijous 1 de desembre de 2022 els companys Narcís Pi, Projecte Manager de sanejament i abastament, i Joan Macarro, Director d’ABM, assisteixen a la VII Immersió Estratègica del CWP, celebrada a l’Hotel Gallery de Barcelona. Ha estat una sessió de caire divulgatiu en què més de 130 representants del […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!