Actualitat

ABM participa com a ponent en matèria de digitalització en el sector de l’aigua en el marc del webinar de Agrupaciones Empresariales Innovadoras, organitzat pel CWP.

webinar-ABM-digitalizacion-agua-AEI-CWP-ok

27 d’abril de 2022

El 27 d’abril el company Narcís Pi Dalfó, cap de projectes especialista en enginyeria de l’aigua d’ABM, participa com a ponent en el marc del webinarConvocatòria AEI Cluster: digitalització en el sector de l’aigua”.

Durant la sessió Narcís Pi Dalfó ha exposat el projecte DIGICAL, una iniciativa desenvolupada conjuntament per el CWP, Aigües de Vic SA (AVSA), PRODAISA, HYDS, Depuradores d’Osona SL i ABM que consisteix en el disseny i desenvolupament d’un Sistema d’Alerta Primerenca (SAPI) per inundacions i alteracions de la qualitat de l’aigua en un medi fluvial mitjançant tecnologies digitals i tractament massiu de dades, interconnectata temps real, combinat amb intel·ligència artificial, capaç de millorar i agilitzar els processos de gestió de riscos i la presa de decisions.

En aquest esdeveniment digital hi han assistit empreses, professionals i organismes públics i privats relacionats amb el sector de l’aigua.

Els ponents que també han presentat altres projectes han estat Xavier Torret, de BGEO, que presenta el HYDROLEAKS 2.0; Jordi Cros, d’ADASA Sistemas, que presenta PORTS4ALL i Albert Navarro, de GPASeabots, que ha mostrat el projecte AICHARGE.

Aquesta sessió ens permet transmetre el nostre coneixement i expertesa en l’àmbit de l’enginyeria de l’Aigua i compartir un dels casos d’èxit relacionats amb la innovació i sostenibilitat aplicades a l’enginyeria.

Des dels seus orígens ABM ha vingut desenvolupant projectes d’innovació similars com per exemple el GESTOR: eina avançada per la gestió preventiva i eficient d’infraestructures de sanejament urbà; l’URBANAGUA 4.0: gestió de l’abastament d’aigua urbana utilitzant eines TIC a temps real, entre d’altres.

Altres notícies

20 de setembre de 2023 El dimecres 20 de setembre el company Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i Abastament d’ABM, participa com a ponent a la 2a Jornada Tècnica d’Edificació i Rehabilitació Sostenibles, organitzada pel Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials […]

18 de juliol de 2023 ABM coopera amb la Universitat de Girona en el marc del projecte Building Reliable Effective and Aware DIsaster emergency and prevention managing skills B-READI. ABM ha col·laborat en la tasca de “Disseny resilient de les xarxes d’aigua”, que té com a objectiu projectar xarxes de distribució d’aigua resilients en front […]

16 de juny de 2023 El divendres 16 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d‘Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, participa a la Taula Rodona sobre els usos de l’aigua en la indústria.  La sessió “Innovació i eficiència en la gestió de l’aigua: solucions avançades per a […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
  • ABM SERVEIS D'ENGINYERIA I CONSULTING, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d’enviar-te la nostra newsletter. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra
    Política de Privacitat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!