Actualitat

ABM participa com a ponent en matèria de digitalització en el sector de l’aigua en el marc del webinar de Agrupaciones Empresariales Innovadoras, organitzat pel CWP.

webinar-ABM-digitalizacion-agua-AEI-CWP-ok

27 d’abril de 2022

El 27 d’abril el company Narcís Pi Dalfó, cap de projectes especialista en enginyeria de l’aigua d’ABM, participa com a ponent en el marc del webinarConvocatòria AEI Cluster: digitalització en el sector de l’aigua”.

Durant la sessió Narcís Pi Dalfó ha exposat el projecte DIGICAL, una iniciativa desenvolupada conjuntament per el CWP, Aigües de Vic SA (AVSA), PRODAISA, HYDS, Depuradores d’Osona SL i ABM que consisteix en el disseny i desenvolupament d’un Sistema d’Alerta Primerenca (SAPI) per inundacions i alteracions de la qualitat de l’aigua en un medi fluvial mitjançant tecnologies digitals i tractament massiu de dades, interconnectata temps real, combinat amb intel·ligència artificial, capaç de millorar i agilitzar els processos de gestió de riscos i la presa de decisions.

En aquest esdeveniment digital hi han assistit empreses, professionals i organismes públics i privats relacionats amb el sector de l’aigua.

Els ponents que també han presentat altres projectes han estat Xavier Torret, de BGEO, que presenta el HYDROLEAKS 2.0; Jordi Cros, d’ADASA Sistemas, que presenta PORTS4ALL i Albert Navarro, de GPASeabots, que ha mostrat el projecte AICHARGE.

Aquesta sessió ens permet transmetre el nostre coneixement i expertesa en l’àmbit de l’enginyeria de l’Aigua i compartir un dels casos d’èxit relacionats amb la innovació i sostenibilitat aplicades a l’enginyeria.

Des dels seus orígens ABM ha vingut desenvolupant projectes d’innovació similars com per exemple el GESTOR: eina avançada per la gestió preventiva i eficient d’infraestructures de sanejament urbà; l’URBANAGUA 4.0: gestió de l’abastament d’aigua urbana utilitzant eines TIC a temps real, entre d’altres.

Altres notícies

13 de setembre de 2022 El divendres 9 de setembre a les 15 h Gina Conesa, Enginyera de projectes de l’àrea d’hidràulica, sanejament i abastament d’ABM, ha defensat el seu Treball de Final de Màster titulat “ESTUDI DE LA RECUPERACIÓ D’AIGÜES RESIDUALS EN UNA INDUSTRIA DEL SECTOR QUÍMIC UBICADA A LA COMARCA DE LA SELVA”. […]

25 de juliol de 2022 El dijous 28 de juliol Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i abastament d’ABM, participarà a la I Jornada de Transferencia de Conocimiento de proyectos AEIs, organitzada en format webinar per la FENAIEC (Federación Nacional de Agrupaciones Empresariales y Clusters). La ponència d’ABM està recolzada […]

22 de juliol de 2022 El dimecres 20 de juliol i el divendres 22 de juliol, en el marc del projecte AquaGIS, ABM assisteix a diverses sessions de presentació de projectes amb empreses del sector alimentari. Les sessions, organitzades pel CWP conjuntament amb els seus socis de projecte GAIA (País Basc), VITARTIS (Castella i Lleó) […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!