Actualitat

ABM participa com a ponent en matèria de digitalització en el sector de l’aigua en el marc del webinar de Agrupaciones Empresariales Innovadoras, organitzat pel CWP.

webinar-ABM-digitalizacion-agua-AEI-CWP-ok

27 d’abril de 2022

El 27 d’abril el company Narcís Pi Dalfó, cap de projectes especialista en enginyeria de l’aigua d’ABM, participa com a ponent en el marc del webinarConvocatòria AEI Cluster: digitalització en el sector de l’aigua”.

Durant la sessió Narcís Pi Dalfó ha exposat el projecte DIGICAL, una iniciativa desenvolupada conjuntament per el CWP, Aigües de Vic SA (AVSA), PRODAISA, HYDS, Depuradores d’Osona SL i ABM que consisteix en el disseny i desenvolupament d’un Sistema d’Alerta Primerenca (SAPI) per inundacions i alteracions de la qualitat de l’aigua en un medi fluvial mitjançant tecnologies digitals i tractament massiu de dades, interconnectata temps real, combinat amb intel·ligència artificial, capaç de millorar i agilitzar els processos de gestió de riscos i la presa de decisions.

En aquest esdeveniment digital hi han assistit empreses, professionals i organismes públics i privats relacionats amb el sector de l’aigua.

Els ponents que també han presentat altres projectes han estat Xavier Torret, de BGEO, que presenta el HYDROLEAKS 2.0; Jordi Cros, d’ADASA Sistemas, que presenta PORTS4ALL i Albert Navarro, de GPASeabots, que ha mostrat el projecte AICHARGE.

Aquesta sessió ens permet transmetre el nostre coneixement i expertesa en l’àmbit de l’enginyeria de l’Aigua i compartir un dels casos d’èxit relacionats amb la innovació i sostenibilitat aplicades a l’enginyeria.

Des dels seus orígens ABM ha vingut desenvolupant projectes d’innovació similars com per exemple el GESTOR: eina avançada per la gestió preventiva i eficient d’infraestructures de sanejament urbà; l’URBANAGUA 4.0: gestió de l’abastament d’aigua urbana utilitzant eines TIC a temps real, entre d’altres.

Altres notícies

24 de maig de 2022 El dia 24 de maig, cada dos anys, se celebra el Dia Internacional del Peix Viatger, (WFMD, en les seves sigles en anglès) amb la finalitat de conscienciar a la població de la necessitat de preservar les espècies de peixos migratoris. Aquesta data és d’especial importància atès que moltes de […]

20 de maig de 2022 El dijous 19 de maig, en Joan Macarro, Director executiu i cap de projectes d’ABM, ha assistit, en representació d’ABM, a la sessió organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua sobre el retorn del procés de participació del […]

8 de maig de 2022 Els estudiants en pràctiques, persones recent graduades o a punt de graduar-se de cicles formatius, graus universitaris o màsters, representen un col·lectiu que entra en contacte amb una empresa amb l’objectiu d’ampliar els coneixements adquirits durant l’etapa acadèmica amb la seva aplicació a l’etapa laboral, podent aprendre en un ambient […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!