Construcció industrial

Reformes a la seu corporativa de Comexi Group

Diverses obres de renovació i reforma a la seu de Comexi Group a Riudellots de la Selva

Reforma integral de la façana de l’edifici d’oficines (2013), convertida en una façana verda, la qual expressa el compromís de Comexi amb la sostenibilitat, i ha permès millorar el confort interior perquè filtra la llum natural, absorbeix la radiació incident i esdevé una protecció tèrmica. Reforma total de l’interior de la nau de l’antiga foneria (2015), convertida en espai de producció i muntatge. Remodelació interior de dues plantes d’oficines (2016 i 2019), totalment renovades amb instal·lacions modernes i funcionals.

Característiques

Façana verda:
Construcció de 300 m² de façana verda, millora de la imatge corporativa, millora de les condicions de treball i la sostenibilitat.

Edifici Foneria:
Adequació espai interior: 2.300 m² i nou pas d’instal·lacions en tot l’edifici.

Remodelació edifici d’oficines:
1.400 m² distribuits en dues plantes, modernitzar l’espai interior, millora de les instal·lacions de clima i enllumenat i millora en la distribució interior amb espais més amplis i funcionals.

Altres projectes
Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat