Construcció industrial

Nova seu corporativa i nou magatzem logístic de Frit Ravich

Noves instal·lacions de Frit Ravich al polígon Puigtió de Maçanet de la Selva

L’empresa es plantejava agrupar en un mateix edifici els serveis logístics, el magatzem i els serveis administratius. ABM va dissenyar i projectar la nova seu corporativa de Frit Ravich i el seu nou magatzem logístic. El 90% de l’espai interior de la nova nau és totalment diàfan i permet la transició entre admissions, emmagatzematge i expedicions. Les oficines estan dissenyades d’acord amb les necessitats operatives de l’empresa, amb espais diàfans i zones comunes que ofereixen molta versatilitat.

Característiques

Superfície construïda total: 23.075 m²
Zona destinada a logística: 18.875 m²
Zona destinada a oficines: 3.495 m²
Estructura utilitzada per les oficines: elements prefabricats de formigó armat, i sostres amb prelloses pretesades acabades de conformar amb formigó in-situ amb llums de 9 metres.
Estructura utilitzada en la nau logística: conformada amb pòrtics metàl·lics de 65 metres de llum i un inter-eix de 8,5 metres, amb una alçada lliure sota pòrtic de 13,70 metres. Coberta tipus Deck a dues aigües, recollida de les aigües pluvials amb sistema sifònic.

Client: Frit Ravich
Anys: 2010-2012
Maçanet de la Selva

Altres projectes
Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat