Enginyeria urbana

Urbanització de l’Av. Estatut, del c/ Jerez i del nou parc urbà entre les places Botticceli i de l’Estatut

Un nou gran parc públic a Barcelona, dissenyat i construit amb criteris de sostenibilitat ambiental

Nova urbanització dels vials i construcció d’un nou parc públic sobre el dipòsit de pluvials de la Clota-el Carmel, que permet guanyar un gran espai lliure i un nou pulmó verd. El parc està equipat amb una pèrgola fotovoltaica que fa ombra a les pistes de bitlles i de petanca, disposa d’un local per a un bar, serveis públics, magatzems i vestuari, hi ha un circuit esportiu i de salut per a la gent gran, una zona de jocs infantils i una gran plaça cívica de 2.850 m², amb un espai central amb escenari.

Característiques

Superfície total àmbit: 26.582 m² de parc urbà
Superfície 20.500 m² de vials.
Reutilització de 1.300m³ de materials d’enderroc
Reutilització 2.570m³ de materials reciclats.
Plantació de 965 arbres, 400 de l’àmbit d’actuació.
Enllumenat públic de disseny exclusiu amb LED.
Instal·lació fotovoltaica sobre pèrgola metàl·lica
66,77 kWp de potència pic.
Façana vegetal Babylon per regenerar aigües grises (4.800 l/dia).
Rec amb aigua freàtica.
Bioenginyeria per reduir erosió del sòl.

Client: Ajuntament de Barcelona
Anys: 2009-2010 (projecte) i 2011-2013 (D.O.)
Districte d’Horta, Barcelona

Altres projectes
Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat
Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat