Actualitat

Celebrem el Dia de la Dona Treballadora per tal de remarcar la importància de l’equitat i la justícia social en tots els àmbits professionals

Dia internacional Dona Treballadora 8M 2022 ABM

8 de març de 2022

El dimarts 8 de març celebrem el Dia Internacional de la Dona Treballadora. En el marc d’aquesta data volem sumar-nos a la reivindicació de la normalitat amb perspectiva de gènere.

Les dones tenim un paper clau dins de la nostra organització. De fet, entre les dones que treballem a ABM hi trobem una sòcia, una responsable d’unitat de negoci, caps de projectes, una responsable de Contractació i licitacions i contractació, de Comptabilitat i finances  i d’Organització i qualitat, així com tècniques especialistes en matèria d’enginyeria de l’aigua i del territori.

Per tant, podem afirmar, sense cap mena de dubte, que el paper de les dones és un eix vertebrador i imprescindible en la prestació dels nostres serveis i en el desenvolupament de la nostra organització.

Volem assegurar-nos de generar un context per al desenvolupament personal i professional on hi hagi igualtat d’oportunitats ies doni un tracte just a les persones; ion no hi hagi cabuda a la discriminació per gènere i no es produeixi cap tipus de violència, física, psíquica ni d’assetjament. Al mateix temps, reivindiquem aquests valors per a la nostra societat. 

Malauradament, encara hi ha contextos en què es produeixen aquests tipus de comportaments nocius per al conjunt de la societat.

Com a empresa, la nostra contribució a aquesta causa consisteix a posar els mitjans per evitar qualsevol tipus de mala praxis que pugui alterar el benestar de qualsevol persona treballadora de la nostra empresa, independentment del seu gènere, identitat sexual, raça o condició.

A tall d’exemple, durant el mes de febrer del 2022 vam celebrar unes jornades internes de conscienciació per continuar promovent els valors de la igualtat, el bon tracte entre personal i el respecte mutu entre les empreses col·laboradores i persones que formen part de la nostra plantilla.

Aquestes iniciatives permeten mantenir un clima laboral que realci els valors que ens defineixen: integritat, respecte mutu i total rebuig de la discriminació

És ben sabut que a la nostra societat les àrees de coneixement relacionades amb l’enginyeria es troben bastant masculinitzades.

Per tal de despertar futures vocacions en ciències i pal·liar possibles biaixos apostem per iniciatives que promoguin les competències STEM entre els joves i adolescents en edat escolar.

La llibertat, el respecte, la professionalitat i l’empatia són alguns dels engranatges de la nostra empresa. Sense aquests principis, i la seva acceptació per part de les persones que treballen a ABM, l’empresa, tal com la coneixem, no seria la mateixa. 

Les companyes d’ABM:

Anabel Salmerón

Carla Mulero   

Dolors Velázquez

Esther Martin

Laura Casas

Marta Barragan

Marina Blanch

Neus Rojas

Sílvia Brunet

Meritxell Ministral

Victoria Sanchez

Altres notícies

3 de juny de 2023 Aquest any 2023, ABM ha ajudat a 6 ajuntaments de Catalunya a preparar la documentació per optar a la subvenció del MITMA d’inversió en infraestructura ciclista. Aquesta línia de subvencions, destinada a les entitats locals del territori de menys de 50.000 habitants i que no siguin capitals de província, pretén […]

24 de maig de 2023 El dimecres 24 de maig ABM participa a la “Jornada Aigua i celler. Com actuar davant l’emergència climàtica en l’aigua en els cellers” organitzada per l’Ajuntament de Sant Sadurní, INNOVI i el Catalan Water Partnership. Davant el context de sequera i de les restriccions que comporta a nivell industrial, s’han […]

18 de maig de 2023 La jornada, impulsada per la Conselleria d’Acció Climàtica i la Conselleria d’Empresa i Treball, s’ha celebrat dijous 17 de maig de 9:30 a 11:30 h a les oficines d’ACCIÓ de Barcelona, ubicades a l’Avinguda Passeig de Gràcia, 129. L’acte ha consistit en una trobada informativa creada amb el propòsit d’explicar […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!