Actualitat

Celebrem el Dia de la Dona Treballadora per tal de remarcar la importància de l’equitat i la justícia social en tots els àmbits professionals

Dia internacional Dona Treballadora 8M 2022 ABM

8 de març de 2022

El dimarts 8 de març celebrem el Dia Internacional de la Dona Treballadora. En el marc d’aquesta data volem sumar-nos a la reivindicació de la normalitat amb perspectiva de gènere.

Les dones tenim un paper clau dins de la nostra organització. De fet, entre les dones que treballem a ABM hi trobem una sòcia, una responsable d’unitat de negoci, caps de projectes, una responsable de Contractació i licitacions i contractació, de Comptabilitat i finances  i d’Organització i qualitat, així com tècniques especialistes en matèria d’enginyeria de l’aigua i del territori.

Per tant, podem afirmar, sense cap mena de dubte, que el paper de les dones és un eix vertebrador i imprescindible en la prestació dels nostres serveis i en el desenvolupament de la nostra organització.

Volem assegurar-nos de generar un context per al desenvolupament personal i professional on hi hagi igualtat d’oportunitats ies doni un tracte just a les persones; ion no hi hagi cabuda a la discriminació per gènere i no es produeixi cap tipus de violència, física, psíquica ni d’assetjament. Al mateix temps, reivindiquem aquests valors per a la nostra societat. 

Malauradament, encara hi ha contextos en què es produeixen aquests tipus de comportaments nocius per al conjunt de la societat.

Com a empresa, la nostra contribució a aquesta causa consisteix a posar els mitjans per evitar qualsevol tipus de mala praxis que pugui alterar el benestar de qualsevol persona treballadora de la nostra empresa, independentment del seu gènere, identitat sexual, raça o condició.

A tall d’exemple, durant el mes de febrer del 2022 vam celebrar unes jornades internes de conscienciació per continuar promovent els valors de la igualtat, el bon tracte entre personal i el respecte mutu entre les empreses col·laboradores i persones que formen part de la nostra plantilla.

Aquestes iniciatives permeten mantenir un clima laboral que realci els valors que ens defineixen: integritat, respecte mutu i total rebuig de la discriminació

És ben sabut que a la nostra societat les àrees de coneixement relacionades amb l’enginyeria es troben bastant masculinitzades.

Per tal de despertar futures vocacions en ciències i pal·liar possibles biaixos apostem per iniciatives que promoguin les competències STEM entre els joves i adolescents en edat escolar.

La llibertat, el respecte, la professionalitat i l’empatia són alguns dels engranatges de la nostra empresa. Sense aquests principis, i la seva acceptació per part de les persones que treballen a ABM, l’empresa, tal com la coneixem, no seria la mateixa. 

Les companyes d’ABM:

Anabel Salmerón

Carla Mulero   

Dolors Velázquez

Esther Martin

Laura Casas

Marta Barragan

Marina Blanch

Neus Rojas

Sílvia Brunet

Meritxell Ministral

Victoria Sanchez

Altres notícies

13 de setembre de 2022 El divendres 9 de setembre a les 15 h Gina Conesa, Enginyera de projectes de l’àrea d’hidràulica, sanejament i abastament d’ABM, ha defensat el seu Treball de Final de Màster titulat “ESTUDI DE LA RECUPERACIÓ D’AIGÜES RESIDUALS EN UNA INDUSTRIA DEL SECTOR QUÍMIC UBICADA A LA COMARCA DE LA SELVA”. […]

25 de juliol de 2022 El dijous 28 de juliol Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i abastament d’ABM, participarà a la I Jornada de Transferencia de Conocimiento de proyectos AEIs, organitzada en format webinar per la FENAIEC (Federación Nacional de Agrupaciones Empresariales y Clusters). La ponència d’ABM està recolzada […]

22 de juliol de 2022 El dimecres 20 de juliol i el divendres 22 de juliol, en el marc del projecte AquaGIS, ABM assisteix a diverses sessions de presentació de projectes amb empreses del sector alimentari. Les sessions, organitzades pel CWP conjuntament amb els seus socis de projecte GAIA (País Basc), VITARTIS (Castella i Lleó) […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!