Actualitat

ABM impartirà docència en matèria de gestió de l’aigua i del risc d’inundabilitat en el marc de la Planificació dins del curs per a Arquitectes Municipals de petits municipis 2022-23

Castellbisbal-inundacion-calado-velocidad.jpg

21 de març de 2022

El proper dimecres 1 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d’Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, impartirà la sessió sobre “La gestió de l’aigua i el risc d’inundabilitat en la planificació urbanística. Reptes per fer front a l’emergència climàtica” en el marc del CURS PER A ARQUITECTES MUNICIPALS DE PETITS MUNICIPIS, organitzat per l’Escola Sert de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Agrupació d’Arquitectes al servei de l’administració pública.

Concretament, la seva sessió s’emmarcarà dins de la Jornada 7, centrada en la Planificació, tractarà sobre els condicionants i aspectes a considerar del vector aigua i la inundabilitat en el planejament urbanístic, com en els casos de l’Estudi d’inundabilitat de Vic i Pla director d’infraestructures hidràuliques i l’Estudi del risc d’inundació del nucli de Manlleu per les crescudes del riu Ter.

La finalitat del curs és conèixer i aprofundir en les matèries pròpies de l’Administració local que tenen a veure amb el desenvolupament de la funció de l’Arquitecte municipal.

Per tant, es tracta d’un programa dirigit especialment als arquitectes municipals que presten els seus serveis en municipis mitjans i petits.

El programa formatiu del curs està dividit en dues parts amb una durada total de 90 hores. En la primera part del curs de 42 hores de durada que començarà el 20 d’abril i finalitzarà el 1 de juny del 2022, s’impartirà de forma presencial i en streaming sessions centrades en l’Administració municipal, Serveis públics locals, Gestió del pressupost i contractació i Planificació.  

La participació d’ABM és un reflex del compromís amb la transmissió del nostre coneixement i expertesa amb els diferents agents que participen en la planificació el desenvolupament i la gestió del territori.

Altres notícies

24 de maig de 2023 El dimecres 24 de maig ABM participa a la “Jornada Aigua i celler. Com actuar davant l’emergència climàtica en l’aigua en els cellers” organitzada per l’Ajuntament de Sant Sadurní, INNOVI i el Catalan Water Partnership. Davant el context de sequera i de les restriccions que comporta a nivell industrial, s’han […]

18 de maig de 2023 La jornada, impulsada per la Conselleria d’Acció Climàtica i la Conselleria d’Empresa i Treball, s’ha celebrat dijous 17 de maig de 9:30 a 11:30 h a les oficines d’ACCIÓ de Barcelona, ubicades a l’Avinguda Passeig de Gràcia, 129. L’acte ha consistit en una trobada informativa creada amb el propòsit d’explicar […]

8 de maig de 2023 ABM participa en el projecte Digital RAIN. Un model Integrat de Drenatge Urbà [DRAIN], que ha resultat concessionari d’ajuda pel programa de Col·laboració Público-Privada 2021 del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, finançat per la Unió Europea Next GenerationEU. El projecte, participat per la Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTECH, la […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!