Actualitat

ABM impartirà docència en matèria de gestió de l’aigua i del risc d’inundabilitat en el marc de la Planificació dins del curs per a Arquitectes Municipals de petits municipis 2022-23

Castellbisbal-inundacion-calado-velocidad.jpg

21 de març de 2022

El proper dimecres 1 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d’Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, impartirà la sessió sobre “La gestió de l’aigua i el risc d’inundabilitat en la planificació urbanística. Reptes per fer front a l’emergència climàtica” en el marc del CURS PER A ARQUITECTES MUNICIPALS DE PETITS MUNICIPIS, organitzat per l’Escola Sert de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Agrupació d’Arquitectes al servei de l’administració pública.

Concretament, la seva sessió s’emmarcarà dins de la Jornada 7, centrada en la Planificació, tractarà sobre els condicionants i aspectes a considerar del vector aigua i la inundabilitat en el planejament urbanístic, com en els casos de l’Estudi d’inundabilitat de Vic i Pla director d’infraestructures hidràuliques i l’Estudi del risc d’inundació del nucli de Manlleu per les crescudes del riu Ter.

La finalitat del curs és conèixer i aprofundir en les matèries pròpies de l’Administració local que tenen a veure amb el desenvolupament de la funció de l’Arquitecte municipal.

Per tant, es tracta d’un programa dirigit especialment als arquitectes municipals que presten els seus serveis en municipis mitjans i petits.

El programa formatiu del curs està dividit en dues parts amb una durada total de 90 hores. En la primera part del curs de 42 hores de durada que començarà el 20 d’abril i finalitzarà el 1 de juny del 2022, s’impartirà de forma presencial i en streaming sessions centrades en l’Administració municipal, Serveis públics locals, Gestió del pressupost i contractació i Planificació.  

La participació d’ABM és un reflex del compromís amb la transmissió del nostre coneixement i expertesa amb els diferents agents que participen en la planificació el desenvolupament i la gestió del territori.

Altres notícies

13 de setembre de 2022 El divendres 9 de setembre a les 15 h Gina Conesa, Enginyera de projectes de l’àrea d’hidràulica, sanejament i abastament d’ABM, ha defensat el seu Treball de Final de Màster titulat “ESTUDI DE LA RECUPERACIÓ D’AIGÜES RESIDUALS EN UNA INDUSTRIA DEL SECTOR QUÍMIC UBICADA A LA COMARCA DE LA SELVA”. […]

25 de juliol de 2022 El dijous 28 de juliol Narcís Pi, Projecte Manager de la Unitat de Negoci de Sanejament i abastament d’ABM, participarà a la I Jornada de Transferencia de Conocimiento de proyectos AEIs, organitzada en format webinar per la FENAIEC (Federación Nacional de Agrupaciones Empresariales y Clusters). La ponència d’ABM està recolzada […]

22 de juliol de 2022 El dimecres 20 de juliol i el divendres 22 de juliol, en el marc del projecte AquaGIS, ABM assisteix a diverses sessions de presentació de projectes amb empreses del sector alimentari. Les sessions, organitzades pel CWP conjuntament amb els seus socis de projecte GAIA (País Basc), VITARTIS (Castella i Lleó) […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!