Actualitat

ABM impartirà docència en matèria de gestió de l’aigua i del risc d’inundabilitat en el marc de la Planificació dins del curs per a Arquitectes Municipals de petits municipis 2022-23

Castellbisbal-inundacion-calado-velocidad.jpg

21 de març de 2022

El proper dimecres 1 de juny Agustí Pere Figueras Romero, Soci i Responsable de la Unitat de Negoci d’Enginyeria Hidràulica i Intel·ligència de Dades d’ABM, impartirà la sessió sobre “La gestió de l’aigua i el risc d’inundabilitat en la planificació urbanística. Reptes per fer front a l’emergència climàtica” en el marc del CURS PER A ARQUITECTES MUNICIPALS DE PETITS MUNICIPIS, organitzat per l’Escola Sert de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Agrupació d’Arquitectes al servei de l’administració pública.

Concretament, la seva sessió s’emmarcarà dins de la Jornada 7, centrada en la Planificació, tractarà sobre els condicionants i aspectes a considerar del vector aigua i la inundabilitat en el planejament urbanístic, com en els casos de l’Estudi d’inundabilitat de Vic i Pla director d’infraestructures hidràuliques i l’Estudi del risc d’inundació del nucli de Manlleu per les crescudes del riu Ter.

La finalitat del curs és conèixer i aprofundir en les matèries pròpies de l’Administració local que tenen a veure amb el desenvolupament de la funció de l’Arquitecte municipal.

Per tant, es tracta d’un programa dirigit especialment als arquitectes municipals que presten els seus serveis en municipis mitjans i petits.

El programa formatiu del curs està dividit en dues parts amb una durada total de 90 hores. En la primera part del curs de 42 hores de durada que començarà el 20 d’abril i finalitzarà el 1 de juny del 2022, s’impartirà de forma presencial i en streaming sessions centrades en l’Administració municipal, Serveis públics locals, Gestió del pressupost i contractació i Planificació.  

La participació d’ABM és un reflex del compromís amb la transmissió del nostre coneixement i expertesa amb els diferents agents que participen en la planificació el desenvolupament i la gestió del territori.

Altres notícies

2 de febrer de 2023 El dia Mundial dels Aiguamolls, celebrat cada 2 de febrer des de l’any 1997, pretén posar en valor i evidenciar la importància d’aquests ecosistemes, que cobreixen el 4% de la superfície de la terra i que tenen un impacte estratègic per a l’ésser humà i la biodiversitat, ja que ofereixen […]

26 de gener de 2023 El dimarts 24 de gener Laura Casas, William Morales i Carles Cortijo, tècnics especialistes en enginyeria hidràulica d’ABM, assisteixen a un curs de formació sobre modelització en 2D del model IBER a les instal·lacions del FLUMEN al Campus Nord de la UPC, en el marc del projecte d’integració dels models IBER-SWMM. […]

2 de desembre de 2022 El dijous 1 de desembre de 2022 els companys Narcís Pi, Projecte Manager de sanejament i abastament, i Joan Macarro, Director d’ABM, assisteixen a la VII Immersió Estratègica del CWP, celebrada a l’Hotel Gallery de Barcelona. Ha estat una sessió de caire divulgatiu en què més de 130 representants del […]

Subscriu-te
Rep per correu electrònic totes les novetats d'ABM i coneix els darrers projectes on hem treballat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!